Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy végzősfiú nagyon nyomul rám mit tegyek? Félek tőle, most vagyok gólya, hetedikes vagyok.
Na jó, ha nincs senki itt vagyok...ha te (gondolom) nem akarsz semmit, akkor kerek perec megmondod neki, hogy álljon le. Ha nem teszi, fenyegesd meg, hogy az igazgatóhoz fordulsz...amúgy nem értem az ilyen pötsöket, van miböl keresgélni a legális korosztályban:/
16F
Nem beszélgetek vele facen, ő írogat, alig irok neki valamit, es elmondtam neki h nem akarok tole semmit
Lassan 18 lesz, én meg 12 vagyok ez pedofilia
Ne ad alá a lovat, amúgy még kamasz. Mivel 18-19 éves korig tart, változó kinél meddig. Amúgy 12-14 éves kor közt kezdődik. és ez azért fontos mert itt a te kamaszságod, ami nem bűn vagy hiba, a probléma fő forrása.
Szólj a nevelőidnek, általában ezek szülők!
De leginkább beszéld át nevelőiddel, esetleg pszichológussal, nevelési tanácsadóval!
Szinte biztos nem tudatos, de ebben van szereped. - két kamasz.
Amúgy a nevelőkkel, tanárokkal, de előtte az ő szüleivel is lehet beszélni, meg ha eldurvulna vannak szakszolgálatok.
De először is szakítsd meg vele a kapcsolatod, és ennek részeként közöld vele. hogy ez a viselkedés miért nem helyes! - és, hogy beavattad a szüleidet. Ezt még akkor is írhatod, ha még nem tetted akkor.
Nem erőszakos, csak nagyon nyomulós, és egyre durvább kérdéseket rak fel, és már le is tiltottam egyszer, de új profilt csinált.
Hát engem még fiatalabbnak is szoktak nézni, meg még nem is jött meg, meg tényleg deszka vagyok, szval serdülőkor előtt állok, vagy annak a kezdetén, ami pedofilia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!