Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rossz az, ha egy gimis lány összejön egy gólya fiúval? Gáz? Sokan fognak lenézni emiatt ha kiderül?
3. válaszolónak
A mi sulink ráadásul tökre ilyen elfogadó, csak hát azért mindenhol akad 1-2 rosszindulatú ember
Szerintem ha igazán kedveled, nem szabad hogy a környezeted érdekeljen.
DE
ezt úgy értem, hogy ha képes vagy elvonatkoztatni tőle akkor érdemes megpróbálni.
viszont ha ez téged zavar, akkor nincs értelme.
Mellesleg az én barátom is egy évfolyammal alattam van, de pont nem érdekel ki mit gondol erről :D Kedves, és jól megértjük egymást.
18l
4. válaszolónak
Mivel sokkal érettebb mint a saját korabeliek, ezért tökre nem úgy tekintek rá mint egy 'éppmostleszkilencedikes' kiscsávóra, hanem úgymond egyenrangú félre, úgyhogy úgy gondolom figyelmen kívül tudnám hagyni a különbséget:D
Figyelj.. én most megyek 11-be. 9.-ben az osztálytársam (aki az egyik legjobb haverom lett) odament egy akkor 12-es lányhoz, és azóta együtt vannak. Csak megsúgom, ott nem 1, hanem 3 év korkülönbség van. :D
Viszont jól kijönnek, és ez a lényeg, szóval ha tetszik, akkor nem akadály. :)
Gondolj bele a lány környezete mit szólhatott, hogy 18 évesen egy 15 évessel jött össze. Most 20, a haverom 17.
Mikor összejöttem a barátommal ő 23 volt, én 26,5. (Bár én egy ideig nagyon nem akartam pontosan a korkülönbség miatt, de egy ideig (11 év) mégis működött.)
Ti még fiatalok vagytok, az az egy év szinte semmi. Szerintem nyugodtan belevághatsz, bárki bármit is mond, ill. ármánykodik (mindig vannak felvágott nyelvű intrikusok), ha Ti kedvelitek egymást, és jól érzitek a másik társaságában magatokat, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!