Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire rossz az, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz az, ha egy gimis lány összejön egy gólya fiúval? Gáz? Sokan fognak lenézni emiatt ha kiderül?

Figyelt kérdés
A fiú egyébként alacsonyabb, és kinézetre még nem olyan érett. Persze idővel megnő majd ez biztos, meg helyes is, és nagyon jól kijövünk, úgyhogy nem szeretnék elszakadni tőle. De befolyásol az, hogy a környezetem mit gondol...

#fiú #lány #korkülönbség #magasság #összejöttem egy gólyával
2016. aug. 21. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha befolyásol a környezeted, akkor talán nem szereted igazán. És az sem biztos, hogy azonos dolgot kerestek egy kapcsolatban. Te már talán komolyabb kapcsolatot szeretnél, ő még nem biztos. (Legalábbis ennyi idősen nem gyakori.) Persze ha tényleg jól kijöttök, akkor lehet, hogy jobb lenne megpróbálni, mint később megbánni, hogy nem jöttetek össze. Ezt mérlegeld.
2016. aug. 21. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha szereted, akkor simán vállaljad fel, különben úgy fog neki lejönni, hogy nem kellesz, mert nem felelsz meg bizonyos kritériumoknak, pl nem vagy idősebb, amiről ugye nem tehet, szóval akkor meg szívás van, mert elveszíted. Mondjuk nem azt mondom, hogy ott "közszemlén" az iskolában csókolózzatok , mert hát nemtom, az engem pl kicsit zavarna, szóval ezeket a dolgokat máshol éljétek ki. Arra is gondoltam, hogy megbeszélhetnéd vele, hogy tartsátok titokban, merthogy nem akarod, hogy ezen csámcsogjanak mások, de akkor viszont az is úgy jöhetne le neki, hogy szégyelled. De ha szereted, akkor viszont simán járjatok, és ne érdekeljen mások véleménye, nem mások boldogságára jössz össze valakivel, hanem a sajátodéra. Úgyhogy ne hagyd másoknak, hogy megpróbálják meggátolni. Az olyan emberekkel ne is beszélgess. Mondjuk lehet, hogy fura lesz, de a szerelem az egy belső érzés, szóval nem lehet gáz. Mondjuk tényleg fura lenne pl 9.-es 12.-essel , de hát hogyha szeretitek egymást, simán lehet, nálunk anno középsuliban voltak olyan párok, ahol a lány egy évfolyammal a fiú fölött járt. Most így 3 jut eszembe, mondjuk az egy évfolyam volt, de amúgy szerintem az egyik párban úgy volt egy évfolyammal följebb a lány, hogy a talán másfél-két év is lehetett közöttük, mert a fiúra úgy emlékszem, 93-as volt, a lányt meg idősebbnek néztem , mint én , szóval őt meg 91-esnek gondolom. Mert ha a lány 7 évesen ment iskolába, a fiú meg 6, és egy évfolyam különbség is volt, akkor szerintem lehetett ez két év is akár. De fura lenne amúgy, ha ennél több év lenne, de ha szeretitek egymást, akkor vágjatok bele, ne rettentsen el a boldogságtól, hogy mit fognak rólatok gondolni mások.
2016. aug. 21. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt csak egy évről van szó, szóval én 10.-es leszek.
2016. aug. 21. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor sima ügy, nem szólta meg senki érte azokat a párokat, akik nálunk ilyen helyzetben voltak.
2016. aug. 21. 18:06
 5/9 A kérdező kommentje:

3. válaszolónak

A mi sulink ráadásul tökre ilyen elfogadó, csak hát azért mindenhol akad 1-2 rosszindulatú ember

2016. aug. 21. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha igazán kedveled, nem szabad hogy a környezeted érdekeljen.

DE

ezt úgy értem, hogy ha képes vagy elvonatkoztatni tőle akkor érdemes megpróbálni.

viszont ha ez téged zavar, akkor nincs értelme.

Mellesleg az én barátom is egy évfolyammal alattam van, de pont nem érdekel ki mit gondol erről :D Kedves, és jól megértjük egymást.

18l

2016. aug. 21. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:

4. válaszolónak

Mivel sokkal érettebb mint a saját korabeliek, ezért tökre nem úgy tekintek rá mint egy 'éppmostleszkilencedikes' kiscsávóra, hanem úgymond egyenrangú félre, úgyhogy úgy gondolom figyelmen kívül tudnám hagyni a különbséget:D

2016. aug. 21. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj.. én most megyek 11-be. 9.-ben az osztálytársam (aki az egyik legjobb haverom lett) odament egy akkor 12-es lányhoz, és azóta együtt vannak. Csak megsúgom, ott nem 1, hanem 3 év korkülönbség van. :D

Viszont jól kijönnek, és ez a lényeg, szóval ha tetszik, akkor nem akadály. :)

Gondolj bele a lány környezete mit szólhatott, hogy 18 évesen egy 15 évessel jött össze. Most 20, a haverom 17.

2016. aug. 21. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Mikor összejöttem a barátommal ő 23 volt, én 26,5. (Bár én egy ideig nagyon nem akartam pontosan a korkülönbség miatt, de egy ideig (11 év) mégis működött.)

Ti még fiatalok vagytok, az az egy év szinte semmi. Szerintem nyugodtan belevághatsz, bárki bármit is mond, ill. ármánykodik (mindig vannak felvágott nyelvű intrikusok), ha Ti kedvelitek egymást, és jól érzitek a másik társaságában magatokat, akkor hajrá!

2017. febr. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!