Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy végzősfiú nagyon nyomul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy végzősfiú nagyon nyomul rám mit tegyek? Félek tőle, most vagyok gólya, hetedikes vagyok.

Figyelt kérdés
Idén jöttem egy hatosztályos gimibe, és a gólyatábort az idősebb osztályból szervezték a diákok, a srác is köztük volt. Már akkor is furcsán viselkedett velem, azóta irogat facebookon, és a suli előtti buszmegállóban is néha oda jön hozzám, és snapchaten egyszer (azt mondta viccből) kér rólam bikinis képet meg ilyesmik… Ő akkor most pedofil?? Hogy rázzam le? Nem akarom megbántani mert rendes srác, de ez már nagyon para… A srác most 17 éves, de én mégcsak 12 vagyok._."

2016. okt. 21. 16:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

rendben...

de amúgy olyan jó, hogy megint én vagyok a hibás az itteni emberek szerint :DDD semmit se csinálok, írogat egy felnőtt ember, és persze ÉN vagyok a szar mert ismerősöm a gólyatáboros csoportvezetőm, ahogy az osztálytársaimnak is. a többiekkel is beszélget, én is beszélgettem vele, de tőlem kicsit más dolgokat kezdett el kérdezgetni, és ezt le is írtam, de persze-persze... -.-

2016. okt. 22. 11:30
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Az eberek sajnos hajlamosak az elkövetőt mentegetni, és az áldozatot okolni. Ez van. szeretik azt hinni hogy az áldozat a hibás, mert így elhitethetik magukkal hogy ők biztonságban vannak.
2016. okt. 22. 11:36
 13/22 anonim ***** válasza:
*emberek
2016. okt. 22. 11:36
 14/22 A kérdező kommentje:
hát ez elég szomorú.
2016. okt. 22. 23:33
 15/22 BiTOPro97 válasza:

Igen az, és sok ilyen akár művelt ember is van.

Én csak annyit írtam, ne adja alá a lovat. - tehát határolódj el tőle.

Amúgy van viktimológia, az áldozattávállás tudománya, és annak megelőzése. De ott sem bűnösökről van szó, ha csak valóban nem követnek el törvénysértést, az áldozattávállósuk okán. ... - bár jellemzően enyhítő körülmény az áldozati státusz.

Lehetőleg határozottan, de udvariasan és nem megbántva ->a saját érdekedben<- utasítsa vissza a fiú közeledését. Nem kell belehergelni még jobban a srácot.

Amúgy oka a bűnös és áldozat keverésének, hogy "infantilisek" - amúgy valamilyen fixációjuk van, - mivel 3 éves koráig minden ember az ember a szándékos és véletlen hibát, áldozattá válást azonos bűnnek észleli - nem tud különbséget tenni. Sőt három éves éves koráig a hazugság és a trágár beszéd közt sem senki. Sőt felnőtt korig a szülők közti konfliktusok miatt is magukat okolják jellemzően, de prepubertás ként szinte mindig.

2016. okt. 22. 23:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy "rendes srác", vagy zaklató. Ha utóbbi, akkor küldd el a sunyiba.

Ennyi.

2016. okt. 27. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem pedofil, csak turelmetlen
2016. nov. 3. 02:43
 18/22 anonim ***** válasza:
tv szerint 14 évig kiskoru vagy utána fiatalkorú 14-18 felfele nagykoru régebben büntettek mindent 18 alatt aztán változott 16 ig utána 14ig 14től felfele már nem büntetendő a szex ha nagykorúval csinálja de ha jol emlékszem megváltoztatták a tvényt 17 éves nem csinálhatta régen 12vel de most már igen az nem büntetendő már 12-18 nem büntenetendő 12 éves 18 év felettivel még az
2016. nov. 14. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:
igy tvinyleg nem pedofilia csak ha már elmult 18 de tanárral edzővel stbvel nem szabad mert befolyásolja a gyereket még igy az büntetendő ugyanigy
2016. nov. 14. 22:15
 20/22 anonim ***** válasza:
a 17 éves nem felnőtt még kamasz ' tini szerintem szolj szülöknek azt kész tvnyileg nem pedo de ha elmult 18 és ugy nyomul 12re igen D
2016. nov. 14. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!