Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy végzősfiú nagyon nyomul rám mit tegyek? Félek tőle, most vagyok gólya, hetedikes vagyok.
rendben...
de amúgy olyan jó, hogy megint én vagyok a hibás az itteni emberek szerint :DDD semmit se csinálok, írogat egy felnőtt ember, és persze ÉN vagyok a szar mert ismerősöm a gólyatáboros csoportvezetőm, ahogy az osztálytársaimnak is. a többiekkel is beszélget, én is beszélgettem vele, de tőlem kicsit más dolgokat kezdett el kérdezgetni, és ezt le is írtam, de persze-persze... -.-
Igen az, és sok ilyen akár művelt ember is van.
Én csak annyit írtam, ne adja alá a lovat. - tehát határolódj el tőle.
Amúgy van viktimológia, az áldozattávállás tudománya, és annak megelőzése. De ott sem bűnösökről van szó, ha csak valóban nem követnek el törvénysértést, az áldozattávállósuk okán. ... - bár jellemzően enyhítő körülmény az áldozati státusz.
Lehetőleg határozottan, de udvariasan és nem megbántva ->a saját érdekedben<- utasítsa vissza a fiú közeledését. Nem kell belehergelni még jobban a srácot.
Amúgy oka a bűnös és áldozat keverésének, hogy "infantilisek" - amúgy valamilyen fixációjuk van, - mivel 3 éves koráig minden ember az ember a szándékos és véletlen hibát, áldozattá válást azonos bűnnek észleli - nem tud különbséget tenni. Sőt három éves éves koráig a hazugság és a trágár beszéd közt sem senki. Sőt felnőtt korig a szülők közti konfliktusok miatt is magukat okolják jellemzően, de prepubertás ként szinte mindig.
Döntsd el, hogy "rendes srác", vagy zaklató. Ha utóbbi, akkor küldd el a sunyiba.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!