Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért ijedtek meg?
Nem sok fiú szereti a nagyszájú lányokat. Legyen véleménye meg vállalja fel, nem is az a gond, csak vannak fokozatok és ha ez egy határon túl megy az már nem vonzó. Tehát nem nem mernek lépni, hanem nem akarnak. Ez az én meglátásom és nekem ez a tapasztalatom a másik oldalról.
18F
A 3# válaszban is indok, de ott van mellette egy másik tényező is, a kudarc lehetősége. Nagyon sokan félnek attól a szimpla "nem" választól. Többek között azért, mert a társadalomba begyűrűzött az a betegség, hogy mindenki osztogatja meg egymásnak a jobbnál jobb eredményeket, és ha a srác véletlenül nem egy jó eredményt produkál, akkor az baj, mert itt jön a leggyakrabban ismételt kérdés: "Mit gondolnak majd mások?" Vagy: "Mit gondol majd rólam az a lány?"
Tehát egyszerűen csak mások véleményétől félnek/félünk sok döntés esetében. Szerintem legalábbis :)
Szerintem a 7-es írta a legigazabb és kielégítően választ,
2 tényező a "nem"-től való félelem és a gondolat amit mások gondolnak rólunk és a "kiszemelt" pedig duplát ér mert éjjel nappal azon gondolkozunk hogy a vallomás vagy a kérés után ha kudarcba fúlt akkor mit gondol
Ha sikerült akkor is de ez már más tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!