Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15 éves vagyok 160 cm és 60...

15 éves vagyok 160 cm és 60 kg. Szerintetek ez még ideális? Vagy már a túlsúlyos kategóriába tartozom?

Figyelt kérdés
A fenekem elkezdett narancsbőrösödni, de nem látványosan, És a derekamon vanak pár striák. :S
2010. jún. 10. 18:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
58%
én is ennyi vagyok még nem vagy túl súlyos de hízol akkor az leszel
2012. ápr. 13. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanennyi vagyok, és nem tudok fogyni, a legkevesebb is amit elértem csak fogyózással az az 58 volt, mozgással meg inkább nem méricskélem magam, mert ugye az izom nehezebb mint a zsír. Viszont egy jó tanács: este hat után SEMMIT ne egyél, és sose egyél annyit, hogy úgy érezd, majd' szétpukkadsz! Ezzel 4-5 kilót simán lehet fogyni egy hónap alatt, tapasztalatból mondom! ;)

És mielőtt elkezdesz fogyózni, mérd le a paramétereidet, majd egy hónap múlva ismét, és biztos lehetsz benne, hogy lesz változás, csak te magadon nem fogod észlelni! ;)

2012. jún. 9. 09:18
 13/15 anonim válasza:
0%
Hát szerintem az a gáz hogy 15 évesen 160 cm vagy! én 14 vagyok és 170! A korosztályomba mindig én voltam a legkisebb és a tornasorba még a hetedikesek is nagyobbak nálam! Egyél csomó zöldséges és vitamindús kaját!!!
2012. nov. 3. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyik évfolyamtársam 12 éves és 63 kg, egy osztálytársam pedig 12 éves és 170 cm.Bár te korodban 160 cm elég kevés, én 150 vagyok, de csak 12 éves.
2013. márc. 29. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Kedves 12 évesek! Tudjátok a genetika dönti el ki milyen magas ;) azért mert te 170 cm vagy nem azt jelenti más is annyi. Lehet te magas felmenőkkel rendelkezel, ő pedig nem. Egyébként a 160 cm pont jó. Se nem túl alacsony se nem magas ;) ja és nem utolsó sorban a fiúk jobban szeretik az alacsonyabb lányokat ;) Szóval menjetek vissza barbizni. :) Kérdező: Mozogj sokat!! Nehogy elkezd valami drasztikus fogyókúrát! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget!! :)
2013. júl. 22. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!