15 éves vagyok 160 cm és 60 kg. Szerintetek ez még ideális? Vagy már a túlsúlyos kategóriába tartozom?
Figyelt kérdés
A fenekem elkezdett narancsbőrösödni, de nem látványosan, És a derekamon vanak pár striák. :S2010. jún. 10. 18:52
11/15 anonim válasza:
én is ennyi vagyok még nem vagy túl súlyos de hízol akkor az leszel
12/15 anonim válasza:
Én is ugyanennyi vagyok, és nem tudok fogyni, a legkevesebb is amit elértem csak fogyózással az az 58 volt, mozgással meg inkább nem méricskélem magam, mert ugye az izom nehezebb mint a zsír. Viszont egy jó tanács: este hat után SEMMIT ne egyél, és sose egyél annyit, hogy úgy érezd, majd' szétpukkadsz! Ezzel 4-5 kilót simán lehet fogyni egy hónap alatt, tapasztalatból mondom! ;)
És mielőtt elkezdesz fogyózni, mérd le a paramétereidet, majd egy hónap múlva ismét, és biztos lehetsz benne, hogy lesz változás, csak te magadon nem fogod észlelni! ;)
13/15 anonim válasza:
Hát szerintem az a gáz hogy 15 évesen 160 cm vagy! én 14 vagyok és 170! A korosztályomba mindig én voltam a legkisebb és a tornasorba még a hetedikesek is nagyobbak nálam! Egyél csomó zöldséges és vitamindús kaját!!!
14/15 anonim válasza:
Egyik évfolyamtársam 12 éves és 63 kg, egy osztálytársam pedig 12 éves és 170 cm.Bár te korodban 160 cm elég kevés, én 150 vagyok, de csak 12 éves.
15/15 anonim válasza:
Kedves 12 évesek! Tudjátok a genetika dönti el ki milyen magas ;) azért mert te 170 cm vagy nem azt jelenti más is annyi. Lehet te magas felmenőkkel rendelkezel, ő pedig nem. Egyébként a 160 cm pont jó. Se nem túl alacsony se nem magas ;) ja és nem utolsó sorban a fiúk jobban szeretik az alacsonyabb lányokat ;) Szóval menjetek vissza barbizni. :) Kérdező: Mozogj sokat!! Nehogy elkezd valami drasztikus fogyókúrát! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!