Pasik! Nektek milyen egy ideális csaj? Miért tetszik meg nektek valaki?
Elsőnek a külseje fog meg, aztán a belső értékek.
Ideálisat nem tudok mondani, kövér és nagyon magas ne legyen, többi nem számít.
Könnyű kérdés :) Legyen valami társas érzéke (legyen "jófej", de az nagyon szubjektíven hangzik) és nézzen ki valahogy.
(Van egyáltalán értelme ennek a kérdésnek?)
Hogy ezen túl ki mit szeret azt személyre szabott. Gondolom neked is van ízlésed pasiban, igazodj ahhoz.
ha a pasikat kérdezed, mint egy csaj, akkor legyen könnyűvérű, buta, leitatható, hatalmas műmellekkel, töltött szájjal, szőke melírral.
ha értelmes, érett férfit kérdezel, ahhoz értelmes érett nőnek kell lenned, személyiséggel, ami manapság lassan egyiknek sincs
19:48 vagyok
nem az a lényeg hol ismered mg, hanem hogy kit ismertél meg
ne ragaszkodj a rózsaszín könyvekhez, ha diszkóban ismered meg és jók vagytok egymásnak, akkor sincs baj.
attól egyikőtök sem lesz értelmesebb hogy a monetkiállításon súgja a füledbe, mit csinál veled 5 perc múlva a mosdóban...
ráadásul semmi értelme az álszentséget erőltetni ha te is csak azt várod, hogy mit csinál veled a mosdóban.
hol akarod megismerni?
23:28
ne legyen infantilis, de beképzelt sem... nagyon keskeny sávba esnek ezek, főleg ha még jól is kell kinéznie, és a szeme is legyen szép (nem igazán értem miért fontos a szem. szerintem ez csak romantikus maszlag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!