Szerintetek mit tegyek ha van egy pasi aki tetszik nekem és nem tudom, hogy én tetszek neki és van egy másik csaj akinek megint tetszik ráadásul jóban vagyok vele (mármint a lánnyal)?
Figyelt kérdés
A lánnyal jópofizni kell ráadásul megígértem , hogy összehozom a pasival ugyhogymost mindennap hallgathatom kévelygéseit!2010. máj. 6. 14:25
1/4 haggyámán válasza:
Francért kellett megígérned, hogy összehozod?
Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnőd kezéről a srácot.
Vagy nagyon gyorsan szeress ki belőle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. máj. 6. 21:03
3/4 anonim válasza:
Mondd meg a lánynak, hogy te is érzel valamit iránta, de ha tudod, hogy nem jól reagál, akkor is mondd el. Rosszabb ha nem mondod el, később akár véget érhet a barátságotok.
4/4 A kérdező kommentje:
Épp ez az , ohgy nem mondhatom meg , mert akkor versenynek fogná fel és az a helyzet ,és néha az az érzésem hogy sokkal nagyobb esélye van a fickónál, mint nekem. Azonkivűl sokkal egyértelműbb jeleket le , mint én ő mer közeledni én viszont nem. Viszont ő sokkal gyengébb egyéniség ,mint én. A pasi meghát talán az ilyesfélét jobban kedveli. Nem tudom. SEGÍTSETEK!!
2010. máj. 7. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!