Mit tennél? Csaj/pasi vagy barát?
Csak kíváncsi lennék ki mit tenne ezekben az esetekben:
1- Egy csaj akit nagyon szeretsz és már egy ideje együtt vagytok, közli veled hogy nem bírja a legjobb barátod/barátnőd és közli hogy ha még vele lógsz ezután is akkor szakít veled. Dobod a csajt/pasit vagy nem inkább a legjob barátod/barátnőd hagyod? (ez a két válasz van pls ezek közül válaszzatok)
2- A helyzet ugyanez fordítva. Ha a legjobb barátod/barátnőd megkérne hogy szakíts a csajjal/pasival mert ő úgy gonolja hogy te jobbat érdemelsz és a csaj nem olyan mint akinek kiadja magát előtted, akkor elhinnéd a legjobb barátodnak/barátnődnek és dobnád a csaj csak ezért? (itt igennel vagy nemel igyekezzetek válaszolni pls)
Én személy szerint mindkettőnél a barátot/bírátnőt választanám mert szerintem az fontosabb és tartósabb kötelék mint a szerlem...
szerintem a barátod és a barátnőd okkal nem bírja egymást!!!Lehet hogy volt köztük valami???
Amúgy a barátnőd szeret Téged akkor nem fogja megmondani hogy melyik haveroddal lóghatsz!!!Max abba szól bele hogy ne csajokkal lógjál!!!
Amugy a barátokra érdemesebb halgatni mert amíg Téged a rózsaszín kőd körbeölel valaki addig tisztán lát helyetted!!!
Hallod...az én barátom és haverjaim sem bírták egymást, mégsem kellett egyiknek sem tudni arról, hogy mikor találkoztam kivel.
Ha nem mondod el, mi bajod származhat?
oké, hogy igen-nemmel kéne válaszolnom, de ha egy kicsit átgondolod, rájössz,hogy mindkét oldal csak szenvedtet.Válaszd az arany középutat
Úgylátom sokan nem értik a kérdést. Nem mondtam hogy ez velem megtörtént, nem tanácsok kellenek csak kíváncsi vagyok feltéve HA muszáj lenne választanod, mit tennél. Egyébként én mindenképp a barátot választanám, másodikra igen. Am nekem ez a fontossági sorrend:
Legjobb barát>Barátnő>Barát>Haver>Ismerős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!