Miért vagyok ilyen motiválatlan?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok egy ellaposodott házasságban vagyok benne,de nincs erőm elválni. Egyre lustábbá,kényelmesebbé váltam,csak nemtudom miért,mert pár éve még teljesen más voltam. A munkám se az igazi,úgyérzem,hogy csak vegetálok az életemben,de hiányzik az erő,bátorság,hogy továbblépjek. Mitől lehet ez,hogy idősödök attól,mert tényleg nem ilyen voltam régebben?2018. márc. 18. 04:45
1/1 anonim válasza:
Ha csak ellaposodott a házasságod, az ellen tudsz tenni. Randizzatok, töltsetek minőségi időt kettesben, fedezzétek fel újra azokat a tulajdonságokat a másikban, ami aaz elején olyan vonzó volt. Ha csak úgy éltek egymás mellett, és beletörődve megszokásba nem tesztek semmit, akkor előbb-utóbb elhal a legnagyobb szerelem is. Ha pedig már túl vagytok azon, hogy jobb legyen, és még sem működik, akkor el kell gondolkodni a különválásról. Nem ad elég motivációt az, hogy boldog legyen melletted a párod, és ezzel együtt te is?
A munka területén, pedig lehet hogy érdemes váltani, az ad egy nagy adag vérfrissítést, ami a továbbiakat is magával hozza, vagyis kihatással lesz a magánéletedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!