Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet az, hogy manapság...

Miért lehet az, hogy manapság teljesen motiválatlan vagyok? Nem ilyen voltam, többi lent.

Figyelt kérdés

Manapság mindenki idegesít, szinte minden nap idegesen jövök haza a suliból. Nagyon fáradt szoktam lenni a nap végére és teljesen lefárasztanak az órán. Semmi kedvem itthon tanulni. Pedig régebben nem ilyen voltam ... fősulira is szerettem volna menni, és utána külföldre vagy a fősulit kihagyva csak külföldre, de most ez valamiért a háttérbe szorult és annyira már nem érdekel.

Ezt a fáradtság teszi velem ? Szerintetek ? Mit tudnék ellene csinálni, hogy jobban érdekeljen a tanulás és ne legyek ilyen fáradt ?

2013. okt. 2. 21:16
 1/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Szerintem próbáld meg h barátokkal - ismerősökkel tanulsz együtt !
2013. okt. 2. 21:47
 2/5 anonim válasza:
Túl sok a tanulás és kevés a magánélet, szórakozás. Vezess be egy rendszert és tanulj meg tanulni. Próbálj mindig más és más helyen tanulni hogy ne unj rá hamar. Próbálj mg logikára építeni és eseményekhez érzelmekhez helyekhez kötni élményekkel dúsítani a tanulást. És Péntek szombat előne merd venni a könyveket :)
2013. okt. 4. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, fáradtság teszi. De amúgy hát nemtom, mikor mi jóbaráttal együtt akartunk tanulni, végül nem lett belőle semmi. Ez a "mutatok egyvalamit gépen" ,de aztán eszébe jut mégegy, maradék időt meg ami lenne, eldumáljuk. Na, nekem egyszer volt ilyen. Szóval az nem jó, hát, tanácsolni nemigen tudok, csak ezt az első emberke válaszához hozzá akartam fűzni.
2013. okt. 4. 01:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 4. 06:21
 5/5 anonim válasza:
3. Hát nem mindenkinél jön be :D
2013. okt. 4. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!