Miért vagyok ennyire gonosz?
nekem volt egy barátnőm, aki ugyanilyen volt, és szerettem őt, mégis szakítottam vele. nem bírtam a gonoszkodásait.
szóval vegyél vissza a büszkeségedből, és ne felejts el bocsánatot kérni, ha megint megtörténik. és a legjobb volna, ha neki tennéd fel ezt a kérdést, mondd el neki, amit ide is leírtál, hogy ez mennyire zavar. ő az, aki leginkább tudna segíteni rajtad, persze csak ha hagyod.
Szerintem valami zűr van ezzel a kapcsolattal. Vagy csak uralkodni akarsz rajta és "leigázod"?
Nekem segíteni szokott a helyzet tisztánlátásában ha kibeszélem magamból. Vagy a pároddal, vagy egy jó barátnőddel vitasd meg, hogy jutottál idáig. A kapcsolat elejétől a mai napig. Ellene - mellette érvek.
Majd ha rájöttél az okra, akkor tudsz változtatni.
Sok szerencsét! agyalj! :)
Nekem van egy ilyen barátom. Pontosan, ahogy leírtad.
Szándékosan megbánt és annak ellenére, hogy kedvel sosincs hozzám egy kedves szava sem. Ha dicsér akkor is sikerül úgy megfogalmaznia, hogy sz.arul érezzem magam. Direkt cses.zeget minden percben.
Ennek ellenére hosszú ideje kapcsolatban állunk egymással.
Ő beszól, én egy ideig tűröm aztán elkapom, hogy "meg tudnálak ölni, te roha.dék" (amit komolyan is gondolok abban a percben) majd lefogom és mindig szex a vége...
Szóval ez elég érdekes.
Persze a legtöbb ember ezt nem így kezeli, hanem egy idő után megelégeli a dolgot és keres egy olyat, aki tiszteli és jól bánik vele.
Valószínűleg magaddal vagy elégedetlen és így próbálod leplezni, hogy önbizalomhiányos vagy és nem vagy magadban biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!