Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogyan jöttetek rá hogy...

Ti hogyan jöttetek rá hogy mivel szeretnétek foglalkozni?

Figyelt kérdés
Már lassan 19 leszek és még mindig nem tudom mi az amit igazán szeretnék csinálni és lassan már depresszióba taszítom magam emiatt.
2018. febr. 22. 20:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én 8. osztályos vagyok, mivel nekem jó és rossz fogorvosi élményeim is vannak, valamiért megtetszett, mert tudom, hogy milyen amikor fáj, milyen, amikor kedvesek veled, és megtetszett, hogy segíthetek embereknek, és (persze ez még változhat), de jelenleg fogorvos szeretnék lenni
2018. márc. 21. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Anno még a felvételi tájékoztatókban, prospektusokban keresgéltem, amikor szembe jött velem egy olyan foglalkozás, amit teljesen rámszabtak. Akkor 18 voltam, azóta is azt csinálom, persze előtte elvégeztem a hozzá szükséges iskolákat.
2018. márc. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!