Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy ugye megkaptuk a bizonyítványokat.Nen vagyok rá valami büszke, mert 8db négyesem 1db hármasom és 4db ötösöm van.Szerintem nagyon rossz lett:(Ki is szeretném javítani, mert sokkal több ötöst szeretnék és nem szeretnék hármast.Na de az a gond, hogy nem mertem elmondani a szüleimnek, mert biztos voltam benne, hogy mérgesek lesznek, ezért azt mondtam, hogy csak 5db négyesem lesz.Azt mondták,hogy jó csak egy tantárgyat javítsák ki, ki is kötötték, hogy melyik legyen az meg minden.Ma az anyukám meg azt mondta, hogy mutassam meg a vízum, mert még nem is látta.Nem tudom mit csináljak!Tudom, hogy hazudtam és nagyon rosszul érzem magam miatta és soha többé nem fordul elő csak ebből nem sűljön ki semmi rossz.Nem kell a fejemhez vágni, hogy nem kellene hazudni.Tisztában vagyok vele és megbántam:(Soha többé nem fogok, mert nagyon rossz.De könyörgöm valaki segítsen, hogy mit csináljak :(2018. febr. 6. 14:00
1/4 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem rossz átlag. Ne érezd rosszul magad miatta. Max a hazugság miatt.
2/4 anonim válasza:
Magad főzted, edd is meg. Innen csak egy kiút van, az őszinteség. Megmondod szépen, nekik akartál örömöt szerezni azzal hogy kicsit elferdítetted a valóságot. Egyébként nem olyan rossz az a bizi.
3/4 anonim válasza:
Nem rossz ez.
Nem kellett volna hazudni ezért.
Mutasd meg, és mondd el anyukádnak, hogy szeretnél majd javítani, mert nem vagy elégedett a jegyeiddel. Szerintem biztosan örülni fog neki, hogy szeretnél jobb lenni.
De azért nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Nem mindenki tehetséges mindenben. A lényeg, hogy legyen valami, amit szeretsz, és amiben jó vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a jegyem, miatt éreztem magam rosszul (persze attól is), hanem, hogy hazudtam. Egyébként megmondtam és sokkal jobban érzem, magam, mert már tudom, hogy nem hazudok! Soha többé nem is fogok!:)
2018. febr. 7. 16:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!