Ezek után jogosan néznek ribinek?
A történet úgy szól, hogy egy osztálytársammal kavartam. tudom, rosszul kezdődik meg minden, de nekem tetszett, azt hittem én is neki, de el is mondta hogy én pont csak egy ilyen kavarásra kellek. korábban lb-k voltunk (és a mijenk télleg ilyen igaz fiú-lány barátság volt) de ezek után csak olyan barátok.
Viszont utána egy csomó más osztálytársam is rámmozdult meg letapizott meg minden és utána még engem tartottak szó szerint köc$ögnek amiért ezek után flegmább lettem velük. pedig sztem csak azért tették mert elterjedt rólam ez a pletya. nem is értem hogy képzelték, azóta is fel vagyok háborodva. Sztetek?
Asziszem akk kicsit félreértettetek
Szóval én lány vagyok és egy fiú barátommal kavartam. Viszont a fiúnak csak barát voltam (szóval télleg kihasznált) de én még utána is próbáltam kedves lenni vele, mindig néha még fel is mentünk egymáshoz. Szóval ezutan néhány haverja vagy hát nem tom mennyire haverok, rámmozdultak és csak úgy tapiztak a bulimon meg minden én meg nem voltam hozzászokva és megijedtem és nem vágtam őket pofán. És emiatt érzem magam ribinek mert végül is hagytam.
Ide se írok ki több kérdést
Köszi viszont azoknak akik segíteni próbáltak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!