Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan sértődtem meg emiatt...

Jogosan sértődtem meg emiatt egy jó ismerősömre?

Figyelt kérdés
Ő egy amatőr színházi társulat tagja, néha, egy évben párszor elő szoktak adni egy-egy darabot, amikben ő is szerepel. Aztán pár hete meghívott egy előadásukra, amire el is mentem. Mielőtt kezdődött az előadás, a nézőket többet között ő ültetgette ott le a színpad előtt a nem valami nagy nézőtérre. Én magamtól leültem meg még jópáran de akik utánunk jöttek őket ő kísérte már az ülőhelyükre, és volt akikkel jópofizott, kedveskedett is mindeközben, többet között azzal, akit elém ültetett le. Mindeközben engem meg teljesen levegőnek nézett amikor ott voltam tőle 1-2 méterre, amikor az előttem ülőt ültette le. Rám se nézett meg semmi, egyáltalán nem érdekeltem, utólag azt mondta erre hogy nem látott egyáltalán se akkor, se később amikor a színpadon szerepelt már, pedig keresett közben hogy ott vagyok-e. Létezik ez hogy valaki ott van tőlem 1-2 méterre és nem ismer fel, valaki olyan akivel amúgy jóba vagyunk, és sokszor látott már?
2017. dec. 9. 16:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Létezik persze, de ha úgy érzed hogy tényleg mindenkihez közeledett csak hozzád nem akkor lehetséges hogy került, ebben az esetben pedig jogos.
2017. dec. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!