Mit tudnék ezzel a helyzettel kezdeni? (bővebben lent)
A 14 évesnél mágálltam, ennyi bőven elég volt. CSak azon gondolkodj el, igazi barátok vagytok-e (a válasz az ilyen esetek 99%ában nemleges)
Nem áll meg ennyi idősen a világ, nézz új, normális barátok után. Tanács a jövőre nézve: ne te szívj 1 paraszt miatt, nem éri meg.
Szia!
Hát, elolvastam. Tudod ez olyan dolog, hogy ez a Te oldaladról van, nem tudom mit mondana a másik. A másik, hogy, hogy most biztosan haragból írtad amit írtál, talán reggelre elmúlik. Ha tényleg ilyen a helyzet ahogy írtad és nem csak méregből írtad akkor "csak" annyi a teendőd, hogy szépen leépíted. Keress más barátnőt!
hát szívesen hagynám a p.csába a csajt, az a gáz h osztálytársam, rajtam kívül meg senki nem viseli el a hülyeségeit és amikor másokra megsértődik, rögtön hozzám jön és elvárja h igazat adjak neki. miatta meg másik suliba nem akarok átmenni.
azzal nem értek egyet, hogy ugyanúgy viselkedek, mint ő mert sztem az ha vki szív meg az ha vkit szivat, nem ugyanaz.
és amit tegnap írtam, nem dühből írtam, ez már egy ideje nagyon idegesít és nem valószínű h holnap reggel úgy fogok felébredni h "de b*szottjó nekem! szívjunk még egy kicsit!" szal értitek.
látom félreértitek v nemtom h én mondtam-e hülyén. szal robot még mindig nem vagyok, nem fogok igazat adni neki ha nincs igaza, a csácskája se vagyok, nem pattanok rögtön, ha valamit akar. ennyire hülyének ne nézzetek. köszi.
22:37es, elolvastam, utánanéztem, szinte minden teljesen illik a lányra, ami inkább nem az az, hogy már a környezete se nagyon tudja elviselni (már mondtam) mert mindenkinek elege van abból hogy már túl sok és nagyon erőltetett az egész ember. és akkor megy a jelenetezés, ahogy le van írva a cikkben. hát nemtudom.. lehet h kéne neki egy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!