Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted direkt volt?

Szerinted direkt volt?

Figyelt kérdés
Haveromtól megkérdeztem az iskolába, hogy megyünk-e diszkóba, ő mondta, hogy nem. Ezek után még hazafelé is rákérdeztem SMS-ben, hogy akkor biztos nem megyünk-e?! Nem írt vissza, de ők elmentek diszkóba. Arra fogta, hogy le volt merülve a telefonja. Szerintetek kamuzik, vagy tényleg igaz?
2010. jún. 5. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem kamuzik..
2010. jún. 5. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Biztos egyedül akart pasizni/csajozni, és szégyell téged.

Szemét dolog volt tőle. Ha lemerült volna a telefonja, a tied jelzett volna, hogy nem dikerült kézbesíteni az SMS-t.

2010. jún. 5. 21:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem egyedül ment, épp ez a szar. Másik két haverommal ment. Sajnos volt már máskor is ilyen. Ti mit tennétek a helyemben? :S
2010. jún. 5. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Más barátot keresnék.
2010. jún. 5. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez csak haver, nem barát. Kamuzott, ez 100%. Hagyd a fenébe...
2010. jún. 5. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Menj mással discoba.
2010. jún. 6. 02:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem vele és azt mondta, hogy beszélt egy másik haverommal, aki azt mondta, hogy beszélt velem is a diszkóról. De azt nem mondta meg neki, hogy mit mondtam a diszkóról, hogy megyek-e vagy nem...
2010. jún. 6. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne engedd magad becsapni,győződj meg arról,amit állít!Én mindig ezt teszem,mert én is megjártam már:

1.Meghallgatom a sztorit mindegyik verzióban

2.ELmondom,hogy senkinek sem adok igazat egyenlőre

3.Utánajárok,hogy mi a teljes igazság

4.Ha kiderült,akkor döntök,hogy kinek adok igazat,és mit teszek annak érdekében,hogy ne történhessen meg mégegyszer a dolog..:P

2010. jún. 6. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:

tipikus példája, hogy nem a ruha teszi az embert.

egyébként, nem teljesen mind1, hogy ment mással vagy nem? nehogy már detektívirodát kelljen felhívni egy ilyenért.

az ő jellemét tükrözi ha ilyet megtett/megtesz, tudod, hogy milyen, nagy energiákat ne ölj bele, de attól függetlenül maradhat a haverság. :)

üdv

25/F

2010. jún. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!