A legtöbb lánynak nagyon hasonló az írásra, ezt direkt csinálják?
Figyelt kérdés
Felnőtt korban már nem,de olyan gimis korosztályra gondolok.(Én is lány vagyok,de én nem úgy írok.) Meg nem úgy értem,hogy egy osztályon belül,hanem az összesnek.2009. szept. 20. 09:43
1/8 anonim válasza:
én nem ezt tapasztaltam..nem láttam még 2 egyforma írást..nagyon hasonlót se...csak 1-2-t...szóval nem tudom..
2/8 anonim válasza:
Nálunk is ez megy folyton, bejön egy divat írás és akkor mindenki azt másolja... Ha pedig éppen nem, akkor az a rend, hogy a legjobb barátnők ugyanúgy írnak, szinte alig lehet megkülönböztetni az írásukat. Szerintem ez hülyeség, én nem is veszek részt ebben.
L/15
3/8 A kérdező kommentje:
09:50 - azt én se mondtam,hogy egyforma,csak hogy hasonló
2009. szept. 20. 10:15
4/8 anonim válasza:
Nálunk is volt valami ilyesmi. A legtöbb lány ilyen kis aranyos kerek betűket ír, szabályos az egész.. Lehet hatással van rájuk az mikor kölcsönkérik egymás jegyzeteit. Én mindig máshogy írtam. Mondhatni csúnyán :D
5/8 anonim válasza:
nálunk nincs ilyen sztem
vagy ha lenne is leszarnám irok ahogy tudok azt kész :D nemtudok vltoztatni rajta :D
6/8 anonim válasza:
Én nem szoktam megfigyelni mások írását, de errefelé nemhinném hogy annyi hasonlóság lenne. viszont nekem van 2 bnőm, testvérek, ők ugyanúgy írnak, és az oszttársam( aki régen velük járt egy osztályba) ő is :DD.szval sztem kisebb korba inkább kialakul ez.
OFF: én gyorsan és csunyán irok legtöbbször, de ennek az előnye, hogy nem kérik el a füzetemet!:DD
7/8 anonim válasza:
Nekem hangulatomtól függően változik az írásom. Egyszer balra dől, egyszer jobbra, egyszer hosszúkásak a betűim, egyszer meg kifejezetten laposak. Régebben volt velem olyan, hogy átvettem a padtársaim írását.. de nem szándékosan :/
8/8 anonim válasza:
szerintem direkt csinálják. miért? azt talán tudjuk miért van annyi csipeszük? amúgy ez lenne a legkevesebb, ha csak ebben hasonlítanának, de amúgy is egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!