Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek érzéseim? Mit tegyek?

Nincsenek érzéseim? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Természetesen ez így azért nem igaz, de nagyon kevés dolog tud hatást gyakorolni rám érzelmileg érzelemkifejezésben sem vagyok jó. Ezért kb. senkivel sem vagyok nagyon közeli kapcsolatban, nincsenek barátaim, csak "haverjaim", nincs párkapcsolataim csak "futó kaladjaim". Hogy fejleszthetnék magamon vagy mivel javulhatna a helyzet, mert én is vágyom az intim kapcsolatra, csak nem vagyk képes rá. Kezdem azt hinni, hogy pszichopata vagyok:D

25f

2018. jan. 18. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt biztos tudnak majd neked segíteni, a hasznos lelkisegély tanácsokról híres az oldal
2018. jan. 18. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Pszichológus tud segíteni.

Autista is lehetsz, szóval inkább ne magad diagnosztizáld.

2018. jan. 19. 01:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Skizofrén alkat vagy. És pszihopata is.
2018. jan. 19. 06:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek érzéseim, a rokonaim temetésein még egy könnycseppet sem morzsoltam el, és a legijesztőbb/furcsább dolgokra sincsen érzelmi reakcióm. Barátom csak egy van, hála istennek olyan mint én, ezért nagyon jól megvagyunk. A barátnőkről nagyon sajátos véleményem van. Mivel érzelmileg 0 vagyok és az empátiám is 0, azért egy lelkitársra nincs szükségem, a nemi szükségleteimet meg magam is ki tudom elégíteni, innentől kezdve csak profitnak látom a helyzetem, megkímélem magam rengeteg vitától, kellemetlen helyzetektől és a legrosszabbtól, az ajándékvásárlástól, amiben borzalmas vagyok. Úgyhogy nem vagy egyedül, ne aggódj. Azt tudom tanácsolni, hogy máson kattogjon az agyad, erőlelépés a munkában, vagy ha még felsőoktatásban tanulsz akkor koncentrálj minél jobban a sulira. Tereld el a gondolataidat, nem kell mindenre választ találni. Például én ezzel a módszerrel küzdöttem le a depressziómat.
2018. jan. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!