Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek erzeseim, milyen...

AlexVanBaj12 kérdése:

Nincsenek erzeseim, milyen betegnek szamitok? 15/F Pszicho?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, szeretem a vér látványát, vagdosom magam( kéz, comb ) nincsenek érzéseim, nem érzek senki iránt semmit. Aggresszív is szoktam lenni, szeretek másokat megbántani, nem érzek utána bűntudatot.

Hamar felkapom a vizet, néhányan idegbetegnek hisznek.

Mostanság alig van étvágyam, néha legszívesebben meghalnék, szeretek

egyedül a sötétben lenni.

Sok durva gondolataim vannak...

Anyum 4 eve meghalt.:/

Ezek itt fent milyen betegségek ?

2016. aug. 10. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz pszichopata vagy szociopata is, de az is lehet, és én valószínűbbnek tartom, hogy depressziós vagy. Szerintem menj el egy pszichológushoz, ő tud neked segíteni.
2016. aug. 10. 09:41
 2/5 anonim válasza:

Szerintem is depresszió. Ezen lehet segíteni. Ne add fel semmiképp!! Van testvéred? Apukáddal vagy valakivel keress fel egy pszichológust.

15/L

2016. aug. 10. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
figyelemhiány.
2016. aug. 10. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:

pszichopata nem hiszem, hogy lehetsz, mert hozzátetted, hogy anyukád meghalt, ami ugye rossz érzés neked, ergo vannak érzéseid. ő biztos nem örülne, hogy vagdosod magad meg ilyenek:(

az más dolog, ha hamar ideges leszel, ezzel én is így vagyok, de ez is csak annak a jele, hogy fel tudnak idegesíteni, ami szintén egy érzés.

habár nem vagyok benne biztos, ez csak tipp (én is így voltam ezzel egy időben), azzal, hogy megbántasz másokat, vissza akarod adni másoknak minden gonoszságot, amit veled műveltek, akár akaratlanul is. kisgyerekkorodban nem voltál kirekesztve?

figyelj, szerintem te csak durva depresszióban szenvedsz. őszintén remélem, hogy sikerül kimásznod ebből a dologból, mert tudom, hogy milyen rossz, és egyedül nem hiszem, hogy menni fog...egy pszichológusra és/vagy néhány jó barátra lenne szükséged hozzá szerintem.:)

2016. aug. 11. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Egyszerűen csak gyerek vagy, és hajlamos vagy eltúlozni a dolgokat. Majd felnősz, és remélhetőleg egészséges lelkivilágú ember lesz belőled.
2016. aug. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!