Gáz ha nincsenek barátaim?
18 éves fiú vagyok, és sajnos nincsenek barátaim. :/ Az oka az, hogy sokan rám néznek, és már megítélik ki és mi vagyok, meg se ismernek + hogy nézek ki, stb... Pedig átlagosan öltözök, nem mondom magam szépnek, de próbálok másokhoz illeszkedni... Volt egy barátnak hitt barát 1 és fél éve, akit 7 éves korom óta ismerek/tem, de az a hátam mögött kitalált dolgokat ami miatt az ő osztálytársai, barátai kinevettek meg piszkáltak ha találkoztam velük. Volt hogy 1-2 emberel jót beszélgettem, de nem mertem közelebb engedni magamhoz haverilag, mer féltem hogy később kinevet, piszkál, ilyesmi. :( Ez végett kivételnek érzem magam a többi ember között. :( Lányokkal se mertem/ek ismerkedni ez végett, hogy ők se kedvelnének, meg nem állnanak szóba ilyen szerencsétlen gyerekkel, gondolván valami baj van vele agyilag stb... :( közösségbe se merek szinte menni azzal a tudattal hogy kinevetnek. Egy valamit szeretnék nagyon, hogy egy lány elfogadjon, ugye ezért tennem kell tisztában vagyok vele. :) Rá akarok hajtani a csajozásra, lányok tőletek kérdezem: :) titeket úgymondva befolyásol, hogy nincsenek egy adott embernek barátai, de szimpinek találjátok? Mit csinálnátok ha kiderülne? :)
Nekem csak egy lány szeretete adna erőt, hogy bármihez is kedvem legyen... :/
Köszönöm, hogy elolvastad a "panaszomat" kérlek ne szólj le ezért,
Dehogy is. Szerintem egyáltalán nem gáz. Nem az számít hogy mennyi meg milyen barátod van, hanem hogy te magad milyen vagy. A barátnő témára meg ne görcsölj rá mert akkor nem "vonzod" be. ;)
18/L
Egyáltalán próbálsz barátkozni? Ha elhívnak mész valahová?
Ha mindenki menekül tőled, akkor veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!