Miért nincsenek barátaim? 18/F
Az egészben az a legrosszabb szerintem, hogy ez egy ördögi kör. Mivel nem élsz társadalmi életet, egyre kevesebb életkedved van, önbizalmad csökken, stb. Pedig igazából racionálisan megközelítve nulláról is fel lehet építeni ma már némi munkával pár komolyabb baráti kapcsolatot is. Ehhez erős személyiség kell, nem hiába mondják sokan, hogy először mindenkinek egyedül kell megtanulnia élvezni az életet. Ha az megy, ami nyilván nem könnyű, onnantól már sokkal könnyebben fog menni a másokkal való kapcsolatépítés is.
Egyébként persze, szerintem mindenkivel előfordult már ilyen. Én is többször azért nem mentem el pár érdekel előadásra, bulira, koncertre, mert nem volt kivel. Elég pocsék érzés. Gondoltam rá, hogy egyedül is el kéne menni legalább egy részükre, de arra meg nagyon nehezen veszem rá magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!