Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
19éves vagyok és lány. Régebben azt mondhatom hogy volt egy kialakult jó kis baráti kör aminek a része voltam , jártam bulizni,,,barátokkal" ide-oda hivtak hogy mennyek ez az. De kb mára ez a baráti kör már szét hulot...De kicsit nem is bánom mivel kb. mindenki megváltozott eléggé rossz irányba és már néha-néha féltm is , hogy bajba sodornak. A többi ismerős ,,barát" is elszivárgott apránként. Egyetlen egy barátom van akit ismerek kb.10éve és jóba vagyunk sokat találkozunk beszélünk minden nap de valahogy mostanában ő is kezd úgy mond el hagyni már nem olyan a kapcsolatunk mint régen jó beszélünk minden nap kb. de már az se olyan...Van barátom is 2éve vagyunk együtt , azt nem merném mondani hogy esetleg miatta nincsenek és már előtte is magányos voltam ez a régi barátnőm meg jól kijön a pasimmal. Magamat nem mondanám rossz embernek , igényes vagyok nincsenek fura rossz szokásaim tiszta ápolt vagyok, divatosan öltözködöm, kedves vagyok másokkal stb. de valahogy barátok nem akadnak. Az osztályba is kijövök mindenkivel . Van itt olyan akinek szintén nincsenek nagyon barátai? ( Negativ rosszindulatú kommenteket lécci NE! )

2014. szept. 17. 17:54
 1/4 zoricabones ***** válasza:

Szia!

Ne félj nem írok negatívat :D.

Nálam az jött be barátszerzésnél, hogy magamat adom (máshogy ugyanis nem tudsz igazi barátokat találni).

A normális igaz barátok nem azért lesznek a barátaid mert ápolt vagy például. Ha magadat adod, előbb utóbb akad valaki aki szeretne több időt tölteni veled.

Nincs esetleg valaki, aki szeret veled lenni és viszonylag többször beszélgettek?

Próbálj jobban közeledni ahhoz akit kedvelsz, és e játszd meg magad. Ne hagyj fel a próbálkozással, ha esetleg nem sikerül.

És igen, nekem volt egy 2 éves időszakom mikor nem voltak barátaim... Ha nem haragszol, nem írnám le publikusan, de ha érdekel keress meg, vagy ha még valamit szeretnél kérdezni :D. Remélem segítettem.

2014. szept. 17. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm , sokat segitettél. Mindig magamat adom soha nem játszottam meg magam senki előtt :( Régen akadt olyan aki érdeklődött utána de már ilyen nincs :(
2014. szept. 17. 19:17
 3/4 zoricabones ***** válasza:

Ha van kedved levelezhetünk :D

Szívesen beszélgetnék veled, talán ez is segít abban hogy jobban érezd magad. Mindig jó ötlet új embereket megismerni. Ha nincs az ismeretségi körödben senki olyan, akkor keress új embereket. Legyél bátor.

2014. szept. 17. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
én is szívesen leveleznék veled . 18 éves lány vagyok, néha úgy érzem jó idegenekkel is beszélgetni,mert új látásmódok,új sztorik :D
2014. szept. 19. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!