Nincsenek semmiféle érzéseim, mi lehet a baj?
Lány vagyok 15éves.A boldogságot és a szomorúságot méh megtudom különböztetni,de a többi érzés... nincs.
Nem tudom mi a fájdalom,együttérzés,..
(Barátom nemvolt még , szerelmes sem voltam, legjovv barátnőm pedig nincs)
Szerintem Asperger, én is ilyesmi vagyok, már kezdek kilábalni. Jó, tény, magamat diagnosztizáltam, de a tünetek 90%-a illett rám, és más emberrel sose éreztem együtt.
Kezdtem szándékosan, tudattal figyelni rájuk, meghallgatni őket, és így lassan - lekopogom - kezdem ÉREZNI is.
Hát szerintem ez így jó...
Most mi lenne abba jó ha mindenért rinyálnál...?
Én is szinte csak tesóimmal "érzek" talán senki mással, de nem gondolom, h ez rossz lenne ilyen az élet az tesz minket ilyenné! "Aki gyenge elesik aki erős túl él"
És nekem sincs legjobb barátom...mindig csak magadban bízz és nem esel "pofára"
Meg ami még eszembe jut az ilyen nagy barátságokról az az, h 1 csomó csak képmutatás! És ha valamit gyűlölök akkor az ez!!!
a szindrómára rákeresek, utolsó : neked is igazad van ,de tudnom kell ,hogy valami bajom van ,vagy csak alapból ilyen a stílusom.
Köszönöm a válaszokat:)
5-ös: Ne diagnosztizáld magad, csak tévedhetsz. Használd az orvosi rendelő adta lehetőségeket! :D
Az összes betegség tüneteinek 90%-a illik az összes emberre.
Mondok valamit: a hasad néha égő, maró érzéssel fáj egy ponton,ami étkezés után fokozódik.
Szerintem mindenkinek szokott ilyen lenni, de attól még nincs gyomorfekélye. Pedig a fekély összes tünete jellemző rá.
A kérdésre visszatérve, igazat írhatott az, aki azt írta, hogy tudsz érezni, csak még nem volt megfelelő inger, ami kiváltotta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!