Miért nincsenek érzéseim, miért nem váltanak ki belőlem érzelmeket bizonyos dolgok?
elég régóta tart ez nálam.
Például ;
- van egy barátom, nagyon rendes, imádom tényleg. de ezt nem mindig érzem, nem az h kihűlt a kapcsolatunk, vagy hasonló, ez már az első napoktól így van.
- papám kórházba, rákos, emellett még elvan záródva mindkét oldalt a nyaki ere, ezt is műtik. sajnálom, de úgy nem nagyon hat meg.. szóval nem aggódok, meg semmi.
- történik valami jó, kapok egy jó jegyet, dicséretet, ajándékot, erőltetett mosoly, nem érzem h boldogságot adna. Semleges.
- összeveszek egy fontos személlyel, 1-2 percig rossz, utána már el is felejtem, nem emésztem magam rajta, nem szomorkodok, nem aggódok, rá bízom az ' életre ' de egyébként vannak pillanatok, mikor rám jön a rossz hangulat, akkor minden érzékenyen érint, de nem sokáig:)
amúgy nem vagyok semmivel se több, vagy kevesebb az átlagnál, ugyanúgy tanulok, és élek mint bármelyikünk.De ez már megrémiszt. mindenki kérdezgeti h miért nem örülsz ennek meg annak ?! nem rossz ez meg az.. ?! én meg simán rávágom h nem érzek semmit ezzel kapcsolatban bocsi:) és csak úgy csodálkoznak. le lettem már hordva minden, rossz, szar embernek ez miatt, valóban az lennék ? és ez majd idővel elmúlik? lesznek még valaha igazi, őszinte érzéseim? előre is köszönöm. 14/lány.
Pszichopata vagy, de nem ugy mint pl Ted Bundy. A pszichopataknak rosz a sajtoja, ez nem feltetlenul jelent eroszakossagot, csak annyit, hogy nincs lelkiismereted, nincsenek erzelmeid, mindenkit manipulalsz, mindenkivel lefekszel es patologikusan haszudsz.
Koszond Darwin-nak.
Hééé.. nem engem kell meggyőznöd
(4-es vagyok)
#7: 4-eske vagyok, 100 kérdésből jó ha egyre válaszolok. Sok megnemválaszolatlan/hamisan megválaszot kérdés van, mert sokan gyengék vagy gyávák.. öhh vagy gyengék és gyávák kimondani az igazságot.
De ha belinkeled a kérdésed, akkor oda is beírom, úgy látszik a diagnózisra izgulsz.
Nyilván egy MRI felvételből biztosat lehetne mondani, de az MRI készüléket sajnos a másik gatyámban hagytam.
Megoldódott azóta?
Miközben olvastalak, az jutott eszembe, bizonyára nem ért még téged igazán nagy csapás az életben. A tényt, hogy valakit akàrmikor elveszíthetsz, nem kezeled valósként, mivel még nem veszítettél el senkit. Nem becsülöd meg, amid van, mert hozzászoktál a jóhoz, el sem tudod képzelni, hogy nem lesz mindig így. Az sem utolsódlagos, nagyapáddal mennyire áll(ta)tok közel egymáshoz, lehet, hogy a csekély együtt töltött idő miatt inkább idegen neked.
Hülyén hangzik, de valószínűleg traumára van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!