Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha más lányként...

Normális ha más lányként megnézek más lányokat?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és amikor az utcán sétálni szoktam, meg szoktam nézni más lányok fenekét, de egyáltalán nem kelt bennem semmi érzést. Most is épp testzik egy fiú. Azonban észrevettem hogy amikor megnézek egy fényképet egy srácról, akkor véleményt alkotok (az én generációm sajna elég megosztó) róla, de amikor egy szép lányról látok egy képet pl amikor selfiezik, azt is ugyanúgy megnézem, néha még mondom is, hogy milyen csini. Eszembejutott már, hogy mi történne ha pl. nem csak az ellentétes nemhez vonzódnék, hanem a sajátomhoz is (vagy csak ahhoz), de még a gondolat is elborzasztott, s néha eszembe jut, hogy teljesen hetero vagyok-e. Még sosem volt olyan hogy "tetszett" egy lány, mindig a fiúk jönnek be, ha nézek egy filmet vagy sorozatot, akkor is gyakrabban a fiúk a kedvenceim, és szó szerint mosolygok, már ha a képernyőn is mutatják. Olvastam már több helyen is, hogy elvileg normális-e ha ez eszembejut ennyi idősen, és láttam már olyan véleményt hogy igen, de azért itt is megkérdezem. Normális ha eszembejutott már hogy mi lenne ha nem lennék hetero?

2017. dec. 18. 20:04
 1/5 anonim válasza:
100%

Normális. Az összes nő ezt csinálja még felnőttként is, nyugi. 😊

25N

2017. dec. 18. 20:07
 2/5 anonim válasza:
0%
Tizennégy évesen nekem az volt a legnagyobb gondom hogy melyik kispárnámon aludjak. Nem pedig véleményezgetni másokat...
2017. dec. 18. 20:08
 3/5 anonim válasza:
100%
Véleménye azért csak lehet, látni azért csak lát attól, mert még tizenéves.😉
2017. dec. 18. 20:24
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogy nézel ki, de ha mondjuk duci vagy, vagy esetleg kislányos testalkatú és nálad sokkal nőiesebb lányokat nézel meg, azt féltékenységből is csinálhatod.
2017. dec. 18. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Féltékenységből nézed: nyilván kell tartanod a konkurrenciát.
2017. dec. 19. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!