Nagyon durva ez a magasság?
Sziasztok.
14,5 éves lány létemre 181 cm-er vagyok, de emelett vékony is. Igazság szerint szeretem h ilyen magas vagyok de egytalán nem akarok tovább nőni. Tudom h a növést nem igazán megállítani de ha mégis valami ötlet?!
De inkább azt szeretném tudni h nagyon durva a magasságom??
És ez zavarja a pasikat ha egy lány nagyon magas?? Meddig nőnek átlagosan a lányok???
' Tudom h a növést nem igazán megállítani de ha mégis valami ötlet?! '
Igen, van otlet: tanulj meg egyutt elni ezzel. Te is tudod hogy nem tudod befolyasolni, ez nem olyan hogy 'megoldjuk okosba'.
Egyebkent 15 evesen a 180+ centi tenyleg eleg magasnak szamit (egyaltalan nem atlagos), a 'rossz' hir, hogy korantsem fejezodott be, 18-20 eves korodig meg biztosan lesz 10-15 centi plusz. Arra vigyazz, hogy a csontjaidnak rengeteg kalciumra lesz szuksege, ugyhogy kerj tanacsot dietetikustol, nehogy tonkremenjenek a fogaid a kalciumhianytol.
Első komis: szeretek magas lenni csak ennél magasabb már nem akarok lenni.
De am köszi mind2en.
1. Van rá gyógyszer, hogy ne nőjj tovább.
2. Ekkora magassághoz a 65 kg az semmi, fittness model lányok 70 körül vannak 160-170-es magassággal. Ha nem akarsz izomsorvadásban és csontritkulásban idő előtt elmenni, akkor pakolj magadra még masszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!