Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Kit tudnátok ajánlani pszichológust, (vagy ezoterikus tanácsadót, stb.)aki online is tud véleményt mondani, vagy némi tanácsot adni? Tudom, hogy ez nem helyettesíti a személyes konzultációt, de jelenleg most nem tudok elmenni egy magánpraxisba, az ingyenes meg azt mondják semmit sem ér. Tehát,inkább majd ha tehetem, akkor magánpraxisba szeretnék elmenni, de addig is jó lenne valakinek leírni a problémámat. Amely lehet nem is olyan nagy mérvű, csak én gondolom, és egy-két mondat már segítene. De olyas valakit keresnék, akinek lehetne kicsit hosszabb terjedelmű levelet is írni, és nem csak három mondatot. Mert találtam én itt több pszichológust is a neten, akik hirdetik, hogy szívesen adnak tanácsot online, sőt mennyire fontosnak tartják ezt a fajta konzultációt is. De konkrétan az egyik visszaírta, hogy arra kér, ne elbeszélést és novellát írjak. Pedig nem volt egy 15-20 mondatnál több a levelem. Ennél rövidebben hogyan fogalmazzam meg a problémámat, hogy érthető is legyen. Három-négy mondatban egyszerűen képtelenség. Szóval, ha tudnátok olyan valakit ajánlani, akinek lehetne egy hosszabb terjedelmű levelet is írni, és szívesen válaszol rá. Előre is köszi!2017. dec. 13. 15:24
1/1 Ráczné Varga Ivett válasza:
Dr. Csides Katát próbáld meg, lehet neki írni, leveleket be is olvas az Ámor című műsorában (FIX TV)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!