Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túlélni egyedül az életet?

Túlélni egyedül az életet?

Figyelt kérdés

Valaki megy keresztül hasonlón? Amikor nincsenek se szüleid, se nagyszüleid,se keresztszüleid, se unokatesóid, se semmilyen rokoni kapcsolatod. Ezeken kívül egyetlen egy haverod, barátod se.

Hogy lehet így élni, hosszútávon? Szívesen várom a történeteiteket.

19N

2017. dec. 6. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az életet nem tudod túlélni, a végén úgyis meghalsz.
2017. dec. 6. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Néhány rokon még van, ezen kívül semmi, nagy üresség az egész életem, hiányoznak belőle az emberi kapcsolatok. Ma kaptam egy üzentet a szolgáltatómtól, hogy december 25-26-án ingyenesen telefonálhatok, ami jó dolog, csak nem tudok kit felhívni. Anyámmal jóban vagyok, vagy vele csinálok közös programot, vagy egymagam vagyok. Imádok szerelni, zenét hallgatni, vezetni, szívesen nézek szét idegen városokban, vagy egyszerűen csak ülök a gép előtt, videót nézek, olvasgatom a gyakorit. Ezzel töltöm el a rengeteg magányos pillanatom. Mennék még jégkorizni/görkorizni, étterembe új ételeket megkóstolni meg ami nem jut eszembe, de egyedül ezeket nem tudom élvezni. Túl sokat voltam/vagyok egyedül, társaságra vágyom. Meg ne kérdezzétek mi az oka az egyedüllétemnek. De ha mégis, itt a válasz: nem tudok ismerkedni, szociális képességeim nincsenek. Régebben még próbáltam neten ismerkedni, ma már nem, mert tudom, hogy nem megy. Képtelen vagyok egy online beszélgetést fenntartani, értelme sincs elkezdeni. 27/F.
2017. dec. 6. 22:08
 13/15 anonim válasza:

Szerezz barátokat. Ha nehezen megy először interneten, XXI.század rengeteg oldal van barátok szerzésére is. Ha könnyebben megy akkor járj el akár valamilyen csoportba, akár néha mozdulj ki diszkóba vagy bárhova.

A fontos hogy mindenkinek volt/van/lesz olyan időszak, mégha az illetőnek rokonai is vannak hogy egyedül érzi magát (ne haragudj az az eset szerintem rosszabb..) de ha csak ülsz és sajnálod magad soha semmi nem fog változni. Nekem több barátom is származik innen gyakoriról. Egyik jobban ismer már mint én magam.

Ne add fel! Kitartást és légy nyitott, kezdeményező

2017. dec. 8. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Írj már, hogy képzeled, hogy csak úgy lelépsz?
2017. dec. 11. 09:30
 15/15 anonim válasza:
Az embernek szüksége van emberi társaságra, nem szabad hosszú távon így élned mert be fogsz golyózni. De neked kell tenned érte, ne másoktól várd. Keress hozzád hasonlókat és a személyes kontaktust preferáld a digitális helyett. Próbálj meg minnél több eseményre elmenni. Vegyél részt csoportos dolgokon (sport stb..)
2018. ápr. 25. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!