Hogyan szerezhetnék öbizamat? Sos
Hát ha szép vagy és mondják az úgy is van és a többi nem számít.Aki meg nem azt mondja az téved és kész.Ha mindenki az összes tanáccsal foglalkozna akkor nem létezne magabiztos ember a Földön. Látom sok embernek csiszolnia kéne a modorán.
Higgy magadban és barátaidban a többi nem számít. Ezt soha ne felejtsd el.
Ha az arcodra szeretnél venni valamit akkor ajánlom a Bactroban kenőcsöt ami nagyon gyorsan látványos változást eredményez.(szerintem bármelyik patikában megkaphatod)

"Utolsó: csak nem könnyűdrogok..?"
Hahaha. :,)
Nem, drogalkohol. :F

Utolsó válaszolónak üzenem:
Kedves VAGYOK mindnekivel, mindneki kis szerénykének tart...más csajok bunkó parasztok, mégis mekkora önbuizalmuk van...pff... :s

Utolsó válaszoló:tehát te ezzel azt érted, h. a bunkó, paraszt csajok normálisak?mert ebből ezt lehet kivenni...és te sok mindent nem tudsz rólam, úgyh. légy szives, fogd be!!
Köszii...iylen tanácsokra nincs szükségem, mert ez nem is igazi tanács ..

"Utolsó válaszoló:tehát te ezzel azt érted, h. a bunkó, paraszt csajok normálisak?mert ebből ezt lehet kivenni...és te sok mindent nem tudsz rólam, úgyh. légy szives, fogd be!!
Köszii...iylen tanácsokra nincs szükségem, mert ez nem is igazi tanács .."
Ezt a csodás választ Én kaptam.
Nem írtam Én ilyet sehol, bébi. Hidd el, elolvastam nem egyszer, nem kétszer, hogy mit írtam, és szerintem korrekt voltam.
Való igaz, nem ismerlek. De lehet, hogy így nem is akarlak ismerni. Én csak egy arctalan ember vagyok a számodra, de ha ilyen vagy, akkor remélem nem kell elmondanom, hogy mire számíts.
Ez már tanács volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!