Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szerezhetnék öbizamat? Sos

Hogyan szerezhetnék öbizamat? Sos

Figyelt kérdés
Önbizalomhiányban szenvedek...mások mondogatják, sőt sokan mondják, h. szép vok., de nem érzem amgam egyáltalán annak...most épp serdülőkorban vok, és hát eléggé pattis vok...tesóm folyton azzal buzerál, h. miylen pattis vok, a barinőim meg azt mondják, h tiszta hüly vok, nem is látszódnak...de mikor belenézek a tükörbe..megijedek magamtól..már sok oldalt olvastam, h. hogyan szerezhetnék önbizalmat, ki is próbáltam mindent, de 1k sem vált be igazán...és mások is csak akk látnak szépnek,ha én is elfogadom magam, de nem megy...képtelen vok. rá...vki tudna tanácsokat adni?előre is kösziii:(
2010. máj. 31. 19:23
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:

Hát ha szép vagy és mondják az úgy is van és a többi nem számít.Aki meg nem azt mondja az téved és kész.Ha mindenki az összes tanáccsal foglalkozna akkor nem létezne magabiztos ember a Földön. Látom sok embernek csiszolnia kéne a modorán.

Higgy magadban és barátaidban a többi nem számít. Ezt soha ne felejtsd el.

Ha az arcodra szeretnél venni valamit akkor ajánlom a Bactroban kenőcsöt ami nagyon gyorsan látványos változást eredményez.(szerintem bármelyik patikában megkaphatod)

2010. jún. 11. 20:16
 32/39 haggyámán ***** válasza:

"Utolsó: csak nem könnyűdrogok..?"

Hahaha. :,)

Nem, drogalkohol. :F

2010. jún. 11. 22:05
 33/39 anonim ***** válasza:
Azé' nincs önbizalmad, mert leoltottad a többieket, hogy szóltak, a VOK nagyon csúnya. Legalább ne egymás után használd őket. Amúgy lehet azért nincs önbizalmad mert bunkó vagy. Legyél kedves mindenkivel és máris szebb lesz egy fokkal minden:)
2010. jún. 12. 12:24
 34/39 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak üzenem:

Kedves VAGYOK mindnekivel, mindneki kis szerénykének tart...más csajok bunkó parasztok, mégis mekkora önbuizalmuk van...pff... :s

2010. jún. 12. 16:23
 35/39 anonim ***** válasza:
48%
Na ez az... A bunkó lányok csak beképzelik maguknak. Művelődj, kicsilány, légy nyitott a világra. Legyél már normális, szépen kérlek! És lesz önbizalmad. De különben, eléggé butácska vagy még. Bután válaszolsz, hülyén érvelsz. Változik.
2010. jún. 13. 02:26
 36/39 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:tehát te ezzel azt érted, h. a bunkó, paraszt csajok normálisak?mert ebből ezt lehet kivenni...és te sok mindent nem tudsz rólam, úgyh. légy szives, fogd be!!

Köszii...iylen tanácsokra nincs szükségem, mert ez nem is igazi tanács ..

2010. jún. 13. 15:38
 37/39 anonim ***** válasza:
Szerintem meg teljesen igaza van a 02:26-os válaszolónak. Furcsán gondolkodsz, és érvelsz. Most is beoltottad ezt válaszolót! Nem csak önbizalmad nem lesz, hanem barátnőd sem, mert nem hiszem el, hogy visszafogott vagy;)
2010. jún. 13. 20:12
 38/39 A kérdező kommentje:
20:12-gondolom, te nem hiszel ebben a HISZEM HA LÁTOM-ban...mert ha megismernéél...na tök mind1..most igazából nem is a személyiségemről, hanem a legköremről beszeélek..tw ezt úgy sem értheted..:((
2010. jún. 14. 20:43
 39/39 anonim ***** válasza:

"Utolsó válaszoló:tehát te ezzel azt érted, h. a bunkó, paraszt csajok normálisak?mert ebből ezt lehet kivenni...és te sok mindent nem tudsz rólam, úgyh. légy szives, fogd be!!

Köszii...iylen tanácsokra nincs szükségem, mert ez nem is igazi tanács .."

Ezt a csodás választ Én kaptam.

Nem írtam Én ilyet sehol, bébi. Hidd el, elolvastam nem egyszer, nem kétszer, hogy mit írtam, és szerintem korrekt voltam.

Való igaz, nem ismerlek. De lehet, hogy így nem is akarlak ismerni. Én csak egy arctalan ember vagyok a számodra, de ha ilyen vagy, akkor remélem nem kell elmondanom, hogy mire számíts.

Ez már tanács volt?

2010. jún. 17. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!