Hogyan szerezhetnék öbizamat? Sos
Figyelt kérdés
Önbizalomhiányban szenvedek...mások mondogatják, sőt sokan mondják, h. szép vok., de nem érzem amgam egyáltalán annak...most épp serdülőkorban vok, és hát eléggé pattis vok...tesóm folyton azzal buzerál, h. miylen pattis vok, a barinőim meg azt mondják, h tiszta hüly vok, nem is látszódnak...de mikor belenézek a tükörbe..megijedek magamtól..már sok oldalt olvastam, h. hogyan szerezhetnék önbizalmat, ki is próbáltam mindent, de 1k sem vált be igazán...és mások is csak akk látnak szépnek,ha én is elfogadom magam, de nem megy...képtelen vok. rá...vki tudna tanácsokat adni?előre is kösziii:(2010. máj. 31. 19:23
21/39 anonim 

válasza:

Babni vok megint. Öbizalmat nhaygon nehéz serezni, cak 1félképen lehet, bizmagdaban.
22/39 anonim 

válasza:

bocs a hejs irás hybáért:
Öbizalmat= öbizamat.
Tudok ez a koral lyár. Babi néni 74/l
23/39 anonim 

válasza:

Om és Babi néni, mókásak vtok :DD
24/39 A kérdező kommentje:
Nem kérek öreg nyanyáktól tanácsokat..köszii...olyan hülyeségeket irkodtok(tisztelet a kivételnek), h én röhögök rajtatok..mi az, h elég önbizalmat ad az, h.ha megtanulok helyesen irni?bammeg..ez meg h. jön ide?!...csak gyorsan irok, azért van ez...és képzeld el, h vannak olyan emberek, akik hibásan irnak, és rettenetesen nagy önbizalmuk van..erről ennyit...nem hiszek ilyen hókusz pókuszos szarságokban..csak az irjon, aki értelmes tanácsokat tud adni...kösziiiiiiiii...a hülyék meg szálljanak le rólam..
2010. jún. 1. 15:06
25/39 A kérdező kommentje:
10:33..várom a tanácsidat :))
2010. jún. 1. 15:08
26/39 A kérdező kommentje:
tanácsidat-tanácsaidat
sry
2010. jún. 1. 15:09
27/39 anonim 

válasza:

énisgyorsanírok és HELYESEN. na meg aztán önbizalmam is van egy kevés. na meg ego. ehhez SZÜLETNI KELL(H)
amúgy szerintem úgy öltözz, ahogy akarsz, és köpj mások sz*r véleményére. sportolj és barátkozz. ennyi az önbizalommal teli csajok titka.
28/39 anonim 

válasza:

Kérdező, te egy gyökér vagy. Rosszindulat nélkül mondom neked, hogy jobb is, ha félénken viselkedsz, mert ha valaki primitív és még magabiztos is, az nagyon rossz párosítás.
29/39 A kérdező kommentje:
19:42-köszii a tanácsot..megpróbálok helyesen és lassabban irni :))
20:25 nkd nem irok inkább semmit, nem éri meg a fáradságot, h. iylen hülyeségen veszek vld őssze :X
2010. jún. 3. 16:06
30/39 anonim 

válasza:

Há' nhéz zen sni de a'zé ne'm lehlen, csk mondgsd magdban, hogy szíp vokvokvok szíp vokvokvok, m'd ínekeld el bikicsunájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!