Hogyan szerezhetnék öbizamat? Sos
Figyelt kérdés
Önbizalomhiányban szenvedek...mások mondogatják, sőt sokan mondják, h. szép vok., de nem érzem amgam egyáltalán annak...most épp serdülőkorban vok, és hát eléggé pattis vok...tesóm folyton azzal buzerál, h. miylen pattis vok, a barinőim meg azt mondják, h tiszta hüly vok, nem is látszódnak...de mikor belenézek a tükörbe..megijedek magamtól..már sok oldalt olvastam, h. hogyan szerezhetnék önbizalmat, ki is próbáltam mindent, de 1k sem vált be igazán...és mások is csak akk látnak szépnek,ha én is elfogadom magam, de nem megy...képtelen vok. rá...vki tudna tanácsokat adni?előre is kösziii:(2010. máj. 31. 19:23
11/39 A kérdező kommentje:
19:37, 19:48, 19:50 nektek köszi a válaszokat♥, a többiek meg hagyjanak, ha nem tudnak normális tanácsokat adni...19:50-igen, érdekel a dolog...tom h működik a jóslás meg ilyenek...szal..nem kérek ezekkel való tippeket senkitől..thx
2010. máj. 31. 20:02
12/39 anonim 

válasza:

Vagy menj el a patikába ahol kérhetsz kedvcsináló virágcseppeket, meg magne b6 ot (jó a stresszre)
13/39 A kérdező kommentje:
És ki mondta, h. stresszes vok.??De 1ébként az utóbbi időben téll non az vok....de nkm nem kellenk gyógyszerek...olyat kérek, ami ingyen van!!
2010. máj. 31. 20:14
14/39 haggyámán 

válasza:

Én se érzem magam szépnek, viszont most már magabiztos vagyok. Ezért viszont nagy árat kellett fizetnem, és még nem tudom, megérte-e.
15/39 anonim 

válasza:

Szerintem elég "Öbizalmat" ad, ha megtanulsz helyesen írni.
Utolsó: csak nem könnyűdrogok..?
16/39 anonim 

válasza:

"És ki mondta, h. stresszes vok.??De 1ébként az utóbbi időben téll non az vok....de nkm nem kellenk gyógyszerek...olyat kérek, ami ingyen van!!
"
ÖCSÉM HALLOD ENNEK TÉNYLEG VAN BAJA MÁS NEVÉBEN RAKI KI KÉRDÉST INGYENES MEGOLDÁS KELL NEKI, ÉS HONNAN VESZED HOGY STRESSZES VAGYOK? NA JÓ AZ VAGYOK...
EA KÉRDÉS KIIRÓJA BOLOND
17/39 anonim 

válasza:

tegnap 19:59 irj privit, és küldöm, ha télleg érdekel:)
18/39 anonim 

válasza:

Vok. non az vok.
Egy élmény olvasni az irásod. Vok.
Tudok adni egy jó tanácsot, de már sokszor irtam. Vok.
Nézd meg a 300 cimű filmet, és mondogasd magadban hogy "THS IS SPARTA". VAgy azt hogy "Én spártai vok" VOk
OM vok
19/39 anonim 

válasza:

Elolvastam megint a kérdésed. A humor kategoriába is jó lenne. :D
OM
20/39 anonim 

válasza:

Siya, én ish rhos vok. Tán tok sgeteni nked, a lényeg a h no para me, legyél önmgaad. Én Babni néni vok. 74L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!