B*uziság ha valaki az azonos nemű testvérével egy ágyban alszik? És ha a haverjával?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 21:23
1/6 anonim válasza:
Ha nem meztelen, szerintem nem:D
2/6 anonim válasza:
Az elég furcsa, ha valaki a haverjával egy ágyban alszik.
3/6 anonim válasza:
Hátha csak alszanak,akkor nem:D
Én is aludtam már számos,velem azonos nemű ismerősömmel,barátnőmmel.Az sem leszbikusság,vagy biszexualítás,csak így jött ki.
Volt az,hogy festettük a szobámat,és nem akartam keresztanyáméknál aludni,hanem a szomszédba aludtam...
4/6 anonim válasza:
...JA ÉS HANGSÚLYOZOM,HOGY ALUDTUNK!!!
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem b*ziság, ha csak alszanak! :P
Én is aludtam már haveromnál, igaz a földön aludtunk, egy jó nagy matracon, de ha úgy vesszük, végülis egy ágyban voltunk. Nem tartom b*ziságnak, mivel csak filmeztünk, marhultunk, utána pedig aludni kellett, mert reggel mentünk valahova.
6/6 anonim válasza:
b,uziság lenne, ha beb,uzulnátok, ha csak alszotok akkor nem. velem is történt már ilyen pl kis lakásba nagy házibuli, bl döntő havernál sokan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!