Mit tegyek? Legyek öngyilkos vagy legyek zárkózott (éljek egymagamban stb)?
Figyelt kérdés
Nagyon elment az életkedvem!! :@ elnézést ha rossz kategória!2010. máj. 30. 18:36
31/35 koboldmaki válasza:
ne legyél öngyilkos te barom inkább menj el külföldre csajozz pasizz legyél az afrikai sp
32/35 Rickssj válasza:
Énis szeretnék öngyilkos lenni, nemtudom mért nemtudom megtenni pedig akarom, énge senki se mszeret nincs barátnő aki lebeszéljen és nem is volt csak a megfelelő időt várom vagy hogy legyen pénzem stukkerra azzal gyorsab ugy nem kell sokat gondolkodnom hogy most vagy később, ezzel csak egy a baj hogy ahol élek nincs fegyver bolt, de mihest találok valahol jó áron megteszem.
33/35 anonim válasza:
figyelj nekem is volt ilyen sőt én meg is próbáltam ölni magam de nem lett jobb sőt sokkal szarab lett szóval nem éri meg hidd el jönek még jobb idők is és gondolj arra hogy valaki meg bármit meg tenne azért hogy élhesen és mégsem lehet :)
34/35 ute14 válasza:
Nézd van egy életed amit a sors adott és nem azért atta,hogy ilyen könnyen eldobd.nem igaz hogy nincs egy lány akinek teccél csak éppen nem jó helyen vagy nem jól keresed.Ha eldobod az életed akkor nem fogod megtudni hogy mi lett vólna ha.ilyen könnyen nem dobhatod el az életed.nagyon szivesen beszélgetnék erről veled hogy mi a baj.kérlek keress meg szija
35/35 anonim válasza:
Ba*mok, az kell neki hogy még ti is ba**tassátok se**fejek, sok fiatal gondolkozik ezen, énis voltam ilyen állapotban sokáig igen és kilábaltam belőle, halgass pörgös rockot, járj bulizni, koncertre ha teheted, ha beszélgetni szeretnél valakivel hidd el velem megteheted email:vikobanyai@gmail.com
mindenre van megoldás, és nem az öngyilkosság
a csajok meg hagyjuk a többsége plázakú*va az meg a bu**knak kell:)vagy beképzeltek, az meg kell a fa**nak, kevés a normális:) és üzenem a szellemileg sérülteknek hogy egy lelkileg összeomlott srácnak nem ez kell, fa**fejek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!