Mit tegyek? Legyek öngyilkos vagy legyek zárkózott (éljek egymagamban stb)?
Figyelt kérdés
Nagyon elment az életkedvem!! :@ elnézést ha rossz kategória!2010. máj. 30. 18:36
1/35 anonim válasza:
miért dögölnél meg? inkább mondd el mi nyomaszt
2/35 A kérdező kommentje:
Nem nagyon beszélek róla! :(
2010. máj. 30. 18:43
3/35 anonim válasza:
pedig vkinek elkéne mondanod hidd el jobb lesz és megnyugodsz:)
4/35 anonim válasza:
Ez az. Figyelj akármi is a baj hidd el meglehet oldani! Én 104 kg-s avgyok 16 évesen az osztálytársaim állandóan bántanak szal...van másnak is baja! És optimista avgyok! minden meg fog oldódni!
5/35 A kérdező kommentje:
De olyasmi problémák hogy saját szüleim gyűlölnek nincs egy barátom se..mindenki csúfol hogy hasonlítok SP-re és sp egy b*zi köcsög! nem konkrétan ezek..de ilyesmi..az Sp-s az igaz!Azt Rám mondták!De konkrétan nem mesélem el bocsi!
2010. máj. 30. 18:45
6/35 anonim válasza:
figyu! senki nem fogja megtudni, ki vagy te. de ne legyél öngyi, annál csak jobb van
7/35 A kérdező kommentje:
szerintem az lenne a legjobb megoldás az öngyilkosság..
2010. máj. 30. 18:46
8/35 anonim válasza:
Ne öld meg magad,miután meghalsz a családodnak nagyon szar lesz gondolj csak arra.
9/35 anonim válasza:
nekem sincs barátom, és ha sp-n néznék ki, háát örülnék hidd el:)
10/35 anonim válasza:
mindenhonnan van kiút csak legalább 1ember kell akivel megbeszéled és tud segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!