Mit tegyek? Legyek öngyilkos vagy legyek zárkózott (éljek egymagamban stb)?
sziiiaaa
jajj. mintha magamat hallanám komolyan... és most jöttem rá, hogy van kiút, ezért mondom nekedis hogy van hiddel. én meg pont egy fiu miatt vagyok ennyire padlón. nem akarsz beszélgetni?
Egyszerűen aki öngyilkos akar lenni az hülye.
Ennyi.
figyelj...semmi képpen se legyél öngyilkos! soha! én is akartam az lenni, nem egyszer, de gondolj arra, hogy van, akinek te jelented a világot...a szüleid biztosan nem utálnak, ha SPre hasonlítasz, az nem a világ vége, gondolj bele, hány csajnak jön be SP ;)
ha gondolod, megbeszélhetjük, mert nem jó, ha magadban szeretnéd tartani a problémáidat. mindig van valami megoldás. legutolsó esetben gondolj arra, h magad miatt sem szabad feladni! Ilyen könnyen eldobod magadtól az életet, amiért mások (komoly betegek) annyit küzdenek? próbálj ne gondolni az önygilkosságra, mert bátrann kijelenthetem, hogy az minden helyzetben a legrosszabb megoldás. és tényleg szivesen beszélgetnék veled privátban, hátha meg tudjuk oldani valahogy
ha nincs kedved, semmi gond...addig is kitartás, fel a fejjel! :)
szija! figyelj én megértelek...nagyon sajnálom! nekem is voltak ilyen gondjaim vegyél fel msn-re és mesélek pár dolgot... msn-em:nikocka.baby@hotmail.com
vegyél fel mesélek pár dolgot..
addig is nyugodj meg semmi para nem lesz!
Puszi szija! ne c sinálj hülyeséget amíg nem beszéltünk!!!!!!!♥ és ne foglalkozz azzal aki le EMO-zott mert az egy K.Ö.C.S.Ö.G!!!♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!