Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire tudod magad szeretni?

Mennyire tudod magad szeretni?

Figyelt kérdés
Mennyire tudod saját magadat szeretni? Szeretnéd magadat jobban szeretni, annál mint amennyire most szereted? Szerinted is igaz, hogy amíg magadat nem tudod szeretni, addig egy másik embert sem? Van olyan személy akit saját magadnál jobban tudsz szeretni? Akik jobban szeretik magukat, azok szebbek is külső megjelenésre, kinézetre? Ez viccesen hangozhat de hogyan szeretgeted saját magadat, mert ugye arra mindenkinek szüksége van? Mit gondolsz a párod jobban szeret téged, mint te önmagadat? Volt olyan férfi vagy nő aki szerinted jobban szeretett Téged, mint a jelenlegi párod?
2010. máj. 30. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szépen lassan válaszolok a kérdéseidre: nagyon nem tudom magam szeretni, igen szeretném magam jobban szeretni. nem igaz, hogy nem tudok addig mást szeretni. szinte mindenkit jobban szeretek magamnál. nem feltétlen néznek ki nálam jobban, akik jobban szeretik magukat. sehogysem szeretgetem magam. nincs jelenleg párom, de biztos jobban szeretett. ez megint tárgytalan.
2010. máj. 30. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennél jobban már nem szerethet senki úgy, mint ahogy én szeretem magam. :P :D
2010. máj. 30. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem szeretem magam, nagyon nem. mindig találok magamban valami hibát. ha van olyan amikor szeretem magam, akkor belenézek a tükörbe és..:S de elv annyira nem vagyok csúnya, többen mondták, a fiúknak is tetszem(.lekopogoom.). de mindig ha mondok valamit és este elalvás előtt rájövök h nem ezt kellett volna mondani, milyen hülye voltam.. :S amúgy a családom és a barátaim jobban szeretnek (szerintem) engem, mint én saját magamat. néha rámjön h tökre szeretem magam meg minden, de néha meg majdnem utálom :S és jobb lenne ha jobban szeretném magam, de már így is tök sokan tiszta nagyképűnek tartanak, pedig ez nem igaz, soha nem izélem magam hogy milyen szép vagyok milyen jó nekem milyen gazdag vagyok mennyi mindent megkapok ha akarok. senkit nem szóltam még le talán egész életembe, nem olyan vagyok.. de mégis sokan nagyképű pi.Csának tartanak, nem tudom hogy miért.. :S talán mert több fiúnak is tetszek, vagy nemtudom, de ezzel h több fiúnak is tetszek, soha nem kérkedek vagy ilyesmi... :S
2010. máj. 30. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Néha nagyon szeretem magam, néha meg nem...de igyekszem békében élni magammal,mert ha valaki utálja magát az semmi jóhoz sem vezet.
2010. máj. 31. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én gyűlölöm magam xD
2010. jún. 2. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:

előző vok:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-30 17:52

akkor sorstársam vagy.

2010. jún. 2. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
hát ééén nem nagyon szeretem magamat :/
2010. jún. 6. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!