Mit gondolsz erről a "módszerről"?
a pofozkodásról ebben a helyzetben?
osztálykiránduláson voltunk, 3 naposon, ma jöttünk haza. az egyik legjobb barátnőmet annyira felidegesítette az egyik fiú a haverseggnyalóizéivel, hogy a lány elment sírni. nos ezen én és a másik barátnőm felhúztuk magunkat és elhatároztuk h ma felpofozzuk a srácot.
ma reggel szóltunk annak aki a gyerekkel egy szobába van h hívja be a szobánkba, én pedig odamentem és mondtam h
figyelj XY.. és egy ilyen jó csattanósat lekevertem az arcára, ami aztán percekig piros volt. aztán "visszaadta".. most msnen bocsánatot kértem tőle ő meg elmondta mért idegesíti a bnőmet..
na mindegy szóval szerintetek miylen ez a pofoszkodós módszer?:D
Ja persze ne is beszéljük meg a dolgokat, helyette csak pofozkodjunk, üssük egymást. Jó módszer!
Legközelebb ha valami nem tetszik nekem, odamegyek oszt széjjeverem az arcod. Attól biztos megérted mi volt a bajom veled és megváltozol.
Idióta.
"kedves" második
te nem ismered azt az emberkét szóval nem kéne ilyen bunkónak lenned, egyébként meg elég annyit mondani h szerintem szar módszer..
nekem nem tetszik.. egyszerűbb megbeszélni a dolgokat.
de tetudod.
Sokkal jobb ha visszareflektálom amit te magad írtál, mert így rájössz a dolog valójára.
Lényegtelen, hogy ki az illető, itt most a módszerről beszélünk.
igazából igazatok van
de már nagyon mérges voltam az illetőre szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!