Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Édesanyámnál 3. stádiumú, rossz indulatú mellrákot diagnosztizáltak májusban. Túl vagyunk 6 kemón. Október 30-án távolítják el a mellét. Természetesen teljesen steril környezetbe kell haza hozni, de viszont az anyagi háttér nincs meg hozzá... Nézegettem neten, hogy hátha van valami olyan, mint rákos gyerekeknek, hogy pl Csodalámpa és társai, de nem találtam. Ha tudtok, akkor írnátok nekem ilyeneket? Nagyon nagyon fontos lenne... Előre is köszönöm!

2017. okt. 22. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
tedd fel ezt a kérdést az egészség kategóriában, ott valószínűbb, h választ kapsz
2017. okt. 23. 06:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Szolnokon lakom, itt van egy olyan, hogy Humán Szolgáltató Központ. Nehéz helyzetbe került embereken segítenek sok féle módon. Szerintem minden nagyobb városban van ilyen, és ez teljesen ingyenes. Nézz utána. Ha másban nem, abban biztos tudnak segíteni, hogy kihez fordulj, mik a lehetőségek.
2017. okt. 23. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!