Mik a gondjaid mostanában?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 20:56
2/23 anonim válasza:
Félek hogy elveszítem a legjobb barátomat.:S
3/23 haggyámán válasza:
Elveszítettem a legjobb barátom.
4/23 anonim válasza:
bukok , melot kell szereznem és hozzá a papirokat , a fél világ tartozik nekem , nincs pénzem, midnenki baszogat, csapatnak logok és nemvotlam 1 honapja edzésen és még vannak... de boldog vagyok csak ideges:S
6/23 anonim válasza:
évet kell ismételnem,mert elb*sztam :S a barátommal sem állunk túl jól... anyagi gondok is vannak...
17/L
7/23 anonim válasza:
hogy a munkahelyemen gátlástalanúl kizsákmányolnak minket, nem az a baj ha dolgozni kell de irigyeljük néha az állatokat mert azokat legalább védi a törvény.
8/23 anonim válasza:
Egyszerűen nem tellik az idő. Nem megyünk osztálykirándulásra mert esni fog az eső, sokat kell tanulni és a gép is rossz mostanában...
9/23 anonim válasza:
Hiányzik 1 fiú,akit soha többé nem fogok látni...
10/23 anonim válasza:
Édesanyám súlyosan beteg, ezért lehet h árva leszek, de ne legyen igazam!!:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!