Aki még nihilista, ti milyenek vagytok?
Én tiszteletben tartom az emberi szabadság jogát. Azt akarom, hogy a világon az embereknek jó legyen. Nem tartom jónak a megcímkézéseket és a xenofóbiát is hülyeségnek tartom. A rossz dolgoknak a pozitív oldalát is figyelembe veszem. Nem akarok uralkodni senkin, inkább nyújtanék valamit az embereknek.
Legszívesebben én is alkotnék valamit (könyv, képregénysorozatok amikre ötletem is van), hogy ne csak a fogyasztók közé tartozzak és szolgáltassak valamit én is a világnak, de elég gyenge az akaraterőm mert bennem van a "minden mindegy" mentalitás ami a nihilizmusból ered.
Tehát én szeretem ha jó az embereknek és az élet kihasználását is ha lehet hirdetem, még ha én ebben nem is vagyok annyira jó. Még ha nem is hiszek abban, hogy fontos ha én elérek valamit, én örülök ha más termékenyen él.
Ezek ellenére kicsit ellentmondásosan azt gondolom, hogy az apokalipszis talán nem is lenne rossz, mert az élet nagyon sok esetben szenvedés és amúgyis tök mindegy minden. Talán jobb lenne a teljes pusztulása a világnak.
Érdekel más nihilista hogyan gondolkodik, mert ismerek senkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!