Téged nem zavar/zavart, ha a tanár magáz/magázott?
ha még diák vagy nem zavar?
ha már kijártad a sulit nem zavart eleinte? mikor szoktad meg, h magáznak? mennyi idő kellett hozzá?
minket az osztályfőnök csak akkor magáz, ha valami gondja van velünk...
Amikor így kezdi a mondatot: Maguk... vagy Önök... akkor már tudjuk, hogy vmi baja van velünk :/
20 éves vagyok, a tanárom 28 és eléggé érdekes, mikor magázódunk és "Jó napot tanárúrral" köszönök neki. :D
De amúgy a magázást úgy magában kedvelem, tiszteletteljes, kifinomult és na olyan...kultúrált, olyan finom. Inkább mint egy
VAZEEEEEEE
Megszokod.
21 éves vagyok, a gimiben a tanárok tegeztek minket ott még gyerekek voltunk. Aztán elkerültem fősuliba, és ott már mindenki magáz. És tényleg, az utóbbi 2-3 évben kezdtek el már a boltban is magázni. Eleinte úgy voltam vele, hogy "jaaaj ezt remélem nem nekem mondták" nagyon idegesített, de már úgy megszokta a fülem, hogy az a fura ha letegeznek. :)
Így van ha az ember felnő szép lassan... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!