Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Téged nem zavar/zavart, ha a...

Téged nem zavar/zavart, ha a tanár magáz/magázott?

Figyelt kérdés

ha még diák vagy nem zavar?

ha már kijártad a sulit nem zavart eleinte? mikor szoktad meg, h magáznak? mennyi idő kellett hozzá?

2010. máj. 27. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Engem zavart,ha egy tanár magázott...
2010. máj. 27. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
én gimi előtt azt hittem magázni fog minket minden tanár, de csak 2 tanár magáz minket. pedig én tökre élvezném ha magáznának. azzal szerintem kifejeznék a tiszteletüket :)
2010. máj. 27. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
most vagyok 8.os és minket is magáznak a tanárok. engem nem zavar.. röhögök rajtuk
2010. máj. 27. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Minket ötödik óta minden tanár magáz, szerintem jól van így. Egyébként sztem egyszerűbb, mert ha magáz, visszamagázom és kész, de ha egy idősebbet. pláne tanárt visszategezek, nem tudom, hogy viseli.
2010. máj. 27. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

minket az osztályfőnök csak akkor magáz, ha valami gondja van velünk...

Amikor így kezdi a mondatot: Maguk... vagy Önök... akkor már tudjuk, hogy vmi baja van velünk :/

2010. máj. 27. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ha magáznak, mert nekem sem kell tessékelnem akkor.
2010. máj. 27. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Engem a tanár maga zavar.
2010. máj. 27. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Zavar, de ez van.
2010. máj. 27. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok, a tanárom 28 és eléggé érdekes, mikor magázódunk és "Jó napot tanárúrral" köszönök neki. :D

De amúgy a magázást úgy magában kedvelem, tiszteletteljes, kifinomult és na olyan...kultúrált, olyan finom. Inkább mint egy

VAZEEEEEEE

2010. máj. 27. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Megszokod.

21 éves vagyok, a gimiben a tanárok tegeztek minket ott még gyerekek voltunk. Aztán elkerültem fősuliba, és ott már mindenki magáz. És tényleg, az utóbbi 2-3 évben kezdtek el már a boltban is magázni. Eleinte úgy voltam vele, hogy "jaaaj ezt remélem nem nekem mondták" nagyon idegesített, de már úgy megszokta a fülem, hogy az a fura ha letegeznek. :)

Így van ha az ember felnő szép lassan... :)

2010. jún. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!