Nem tudom, hogyan kell viselkedni. Mit tegyek?
Tudom ajánlani [link]
sztem szükséged lenne rá.
Ez valószínűleg, ha nem is nagyobb mértékben, de az évek múlásával javulni fog. Azaz kiegyensúlyozottabb, és összeszedettebb leszel. Azonban erre rá lehet erősíteni:
ha sikerülne találnod egy olyan tevékenységet, hobbit, életcélt, amelyben következetes munkával sikert érsz el, az önbizalommal fog eltölteni, beépül a személyiségedbe, és tudod hányadán állsz magaddal.
Nagyon sok olyan fiatalember van, mint ahogy leírod magad.
Jelentős százalékuk elmegy a konditerembe - amit egyébként annyira nem tartok rossz ötletnek -, hogy egy erősebb testbe meneküljön. Ez így nem elegendő megoldás, de minden sikernek tekinthető, amiben az ember fejlődni képes.
Azt mi van akkor, ha valahol épp leégsz? Vagy egy lány nemet mond? Vagy esetleg lekezelően bánik veled bárki? Vagy mondjuk egyszer véletlen megbotlasz egy hölgyemény előtt?
Az égvilágon semmi. Az esetek többségében fél óra múlva senki nem emlékszik rá, és te magad sem, ha nem görcsölsz az ilyen lehetőségeken, vagy esetleges bekövetkezésük után!
Tégy be egy jó filmet! Azután ha pihentél, dolgozz keményen! A pillanatnyi sikertelenség sose csüggesszen, hiszen annyi életerület van! Eljön még a Te időd!
"Azt mi van akkor, ha valahol épp leégsz? Vagy egy lány nemet mond? Vagy esetleg lekezelően bánik veled bárki? Vagy mondjuk egyszer véletlen megbotlasz egy hölgyemény előtt?
Az égvilágon semmi. Az esetek többségében fél óra múlva senki nem emlékszik rá, és te magad sem, ha nem görcsölsz az ilyen lehetőségeken, vagy esetleges bekövetkezésük után! "
Ebben igazad van, de ez az én esetemben már túlnőtt az egyszeri alkalmakon. Ez már belém épült, állandóan hülyeségeket csinálok, úgy érzem, hogy kvázi sosem adom magamat, mert mindig csak utánozok, és amikor az agyamban gondolkozok valamin és magamban beszélek, csak akkor érzem a valódi személyiségemet. Mindig rossz visszhangot látok magamról, az osztályban sincs szavam, és a legrosszabb az, hogy ez engem folyamatosan kínoz, mert érzem, hogy sikeresnek kellene nekem is lennem, sőt nekem kellene a legjobbnak lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!