Miért van ez? Miért tart mindenki csúnyának?
Figyelt kérdés
alapból szép vagyok (mindenki ezt mondta) de beléptem egy oldalba ahol aztán admin lettem és admin szépire küldtem képet és hát hogy is mondjam a többi lány adminnak vagy hibás volt a feje vagy 1 szál haja volt...de én nekem dús volt a hajam és szép a bőröm miért mondták hogy én essek ki??:2017. szept. 9. 17:26
31/35 A kérdező kommentje:
te nyomika!Figyelj ide rám jól te suttyó parszt!!HAGYYÁL ENGEM BÉKÉN NEM MINDEGY NEKEM KINEK IROK VISSZA ÉS KINEK NEM?NA TAKARODJÁL HAZA AZ ASSZONYT KÚROGATNI...NYOMORÉK
2017. szept. 11. 18:16
32/35 A kérdező kommentje:
*NEKED
2017. szept. 11. 18:16
33/35 anonim válasza:
Te klinikai eset vagy :D :D Tuti egy kis 10 éves hülyegyerek vagy, aki unatkozik :D Kész a lecke? :D
34/35 anonim válasza:
29-es nem bántsd a szegény 26-os bácsikát! - ápolót keres.
35/35 anonim válasza:
A kérdező valójában egy 10-éves, fogyatékos hülye gyerek, aki Pesten lakik! Ha meg lesz a neve, akkor annak elküldöm Privátban, ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!