Miért van ez? Miért tart mindenki csúnyának?
Figyelt kérdés
alapból szép vagyok (mindenki ezt mondta) de beléptem egy oldalba ahol aztán admin lettem és admin szépire küldtem képet és hát hogy is mondjam a többi lány adminnak vagy hibás volt a feje vagy 1 szál haja volt...de én nekem dús volt a hajam és szép a bőröm miért mondták hogy én essek ki??:2017. szept. 9. 17:26
1/35 anonim válasza:
Azért, mert mindeközben hülye vagy
" hibás volt a feje vagy 1 szál haja volt" Barom.
2/35 A kérdező kommentje:
mi van?Ne beszélj
így velem hát itt semmit se lehet kérdezni?Szánalmas
2017. szept. 9. 17:30
3/35 anonim válasza:
Csúnya lehet hogy nem vagy, de hogy eszed semmi, az is biztos.
4/35 anonim válasza:
Linkelj képet, anélkül nehéz megmondani. De különben a dús haj és szép bőr még nem elég a szépséghez, a facebook meg amúgy sem mérvadó.
5/35 anonim válasza:
Kérdező! Nincs olyan, hogy valakinek hibás a feje! Valaki számodra szép, valaki kevésbé! Felnőtt vagy, sok dolgon átvitt az élet, sok dolgot ki kellet bírnod, bírd már ki, hogy nem szólsz le mást, csak mert szerinted nem szép! Na és? Legyen már egy minimális tisztelet az embertársaid iránt, és bírd ki!
6/35 A kérdező kommentje:
ök is leszóltak engem kölcsön kenyér visszajár!
2017. szept. 9. 20:51
7/35 anonim válasza:
Tehát bosszúból csinálod! Hogyha mindenki visszaadná a sérelmeit, akkor akár ki is törhetne az anarchia és mindenfelé tombolhatnának az emberek!
9/35 A kérdező kommentje:
nem a te dolgod hogy én hol lakok
2017. szept. 10. 09:32
10/35 A kérdező kommentje:
És nem te mondod meg hogy én hogyan viselkedjek és ne adjam vissza a sérelmeimet azt csinálok amit akarok!Jó hogy nem te fogod meg mondani nekem hogy én mit csináljak és mit nem!Nem az volt a kérdés hogy mondd meg mit csináljak és hogyan viselkedjek!A kérdés ott van fent vastag fekete betűkkel írva....hülye gyerek
2017. szept. 10. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!