Miért van ez? Miért tart mindenki csúnyának?
Figyelt kérdés
alapból szép vagyok (mindenki ezt mondta) de beléptem egy oldalba ahol aztán admin lettem és admin szépire küldtem képet és hát hogy is mondjam a többi lány adminnak vagy hibás volt a feje vagy 1 szál haja volt...de én nekem dús volt a hajam és szép a bőröm miért mondták hogy én essek ki??:2017. szept. 9. 17:26
21/35 A kérdező kommentje:
ilyennek születtem
2017. szept. 10. 20:56
22/35 A kérdező kommentje:
igy kell elfogadni!!
2017. szept. 10. 20:57
23/35 anonim válasza:
21, de nem írtál vissza Privátban.. :(
24/35 anonim válasza:
21-éves vagyok* Visszaírsz kérlek? :/
25/35 anonim válasza:
Á, szépséges hercegnő, ne hidd el, a 24-esnek most tartottuk a 72. születésnapját, csak a pénzed kell neki.
26/35 anonim válasza:
Nem éppen, kedves utolsó, mert nekünk is van pénzünk! 21-éves vagyok még mindig!
27/35 anonim válasza:
"ilyennek születtem"
"így kell elfogadni!!"
Jó, akkor te is fogadj el másokat szó nélkül!
28/35 A kérdező kommentje:
én nem fogadok el senkit!Engem kell elfogadni nem a rondákat a szépek jobbak <3
2017. szept. 11. 17:04
29/35 anonim válasza:
Kérdező! Itt van a párod, a 26-os, nehogy kihagyd az alkmalmat! Ugyan olyan öntelt, és nagyképű, mint te :D Ezt kár lenne kihagyni :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!