Miért hasonlítom magamat mindig máshoz és miért nézem le magam? 20/F
Az a probléma velem, hogy mindig más személy alapján ítélem meg magam. Múltkor is megláttam egy 25 éves srácot aki profi szinten űz egy igencsak menő sportot. Emellett még jól is néz ki, okos is, gazdag és egy gyönyörű barátnője van.
Jómagam pedig nem vagyok semmiben kitűnő, nincs is nem is volt barátnőm nemhogy gyönyörű hanem semmilyen. A kinézetemmel nincs gond, az eszemmel sem (tanulás szempontjából) de ez így fiatal felnőttként nagyon bánt, hogy más mikre viszi én pedig egy senki vagyok. Nem vagyok irigy rá csak magamhoz viszonyítva teljesen más dimenzióba létezik és ez legbelül rosszul esik. Ha megpróbálnék valakivel is ismerkedni mindig eszembe jut, hogy tőlem biztos nem akarhat semmit mert nem vagyok olyan mint a fent említett srác. Ezért mindig le is nézem magam és nem merek kezdeményezni egy lánynál sem. Ha alakult is valami mindig annyira unalmasnak és értéktelennek éreztem magam, hogy előbb utóbb inkább leléptem. Hogyan tudnék ezen a rossz tulajdonságomon változtatni?
Már olvasni is rossz mennyire leértékeled magad...ne máshoz méregesd magad..milyen unalmas lenne ha mindenki tök ugyanolyan lenne...nagyon utálnám.
Te te vagy, és légy erre büszke!!! Ne akarj senki más lenni, te vagy az irányítója az életednek, ez a te sztorid!!! Legyél az aki lenni akarsz és aki eleve vagy! Mindenkinek meg van a saját története, ilyen "tökéletes, ideál srác, tökéletes barátnővel" nem létezik. Csak te látod annak. Nem tudhatod mi történik a "színfalak mögött"
Lehet valaki téged lát "tökéletesnek" úgyhogy ideje hogy te fogadd el saját magad. Ez nehéz, de nem lehetetlen, csak el kell indulni ezen az úton:)
Szóval szedd össze magad!!:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!