Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most gáznak kellene éreznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most gáznak kellene éreznem magamat?

Figyelt kérdés

Azt mondta egy lány, hogy én jófiú vagyok, erre abból következtet, hogy szemüveges vagyok, szüleimmel lakok, nem dohányzok, és nincs barátnőm.

Ez meg olyan sz*rul esett, mert ugye a jó fiú az olyan b*lfsz valljuk be, a barátaim ismernek hogy nem olyan vagyok.

Egyébként is kontaktlencsés vagyok (pont ezért a sztereotipia miatt) csak akkor pont szemüveg volt rajta.

A dohányzást nem is értem, miért menő az aki pusztítja a szervezetét (habár itt felvetődik a kérdés hogy akkor miért iszunk alkoholt? de az nekem valahogy más, hetente egyszer adni egy dózis alkoholt, mint pl 4 óránként elszívni egy cigit)

A szüleimnél lakás, luxusnak tartanám fenntartani egy külön lakást, amég nincs párom, addig azt a pénzt félretehetem, befektethetem.

Szóval nekem ez a jófiú szerep gáznak tünik, bár nem csak ez a kettő van hogy jó fiú és rossz fiú.

Ez inkább az általános iskolában van így, hogy menő ha cigiznek stb.

24f

2017. aug. 8. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy te miként definiálod a jó fiú fogalmát, hanem hogy ő mit ért alatta, hiszen ő mondta. Nem is biztos, hogy ez nála annyira negatív lenne. Ha meg igen, neki probléma, hogy rossz a szemed pl., akkor nincs sok közötök egymáshoz.

Inkább tisztázd vele, hogy szimpatikus vagy neki vagy sem. Ne húzd fel magad rögtön.

2017. aug. 8. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálam például ez jót jelentene, mert megbízhatónak és kapcsolatorientáltnak gondolnálak, ettől függetlenül nem mondanám, mert tudom, hogy azt hinnéd, balfsznak hiszlek :D Csak a lány tudná neked megmondani, hogy pontosan mit értett ez alatt.

Egyébként az, hogy nem cigizel, a legtöbb értelmes, nem dohányzó nőnél kritérium egy kapcsolathoz, tehát ez abszolút pozitívum.

Szüleiddel élsz - pénz ide vagy oda, 25-26 éves kor után ez már gáznak fog számítani. Én pl most direkt olyan partnert keresek, aki már külön él, nincs kedvem úgy aludni valakinél, hogy ott vannak a szülők is, engem feszélyez.

Szemüveg, ha jól áll/divatos, még külön férfiasságot is adhat.

Nincs barátnőd - ez se gáz, majd lesz.

21N

2017. aug. 8. 07:27
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
A cigizés nem menő. Nem sokat tudsz a nőkről, és ez nagyobb baj annál, hogy a szüleiddel laksz.
2017. aug. 8. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a jófiú kiskoromban azt jelentette, amit kell. Mint a herceg. Bátor, becsületes, őszinte. (Én is ilyen vagyok.)

Mostanában a jófiú a "rejtett rosszfiút" jelenti. Itt az oldalon az hiszi magát belül értékes embernek, aki csúnya és/vagy nem keres egy x havi összeget. Azt hiszik, aki jóképű, az tuti bunkó paraszt. Érdekes, hogy ha ronda/kövér nők beszélnek ki szép nőket, azonnal fújják, hogy irigyek - magukról ezt nem látják.

Úgyhogy ha valaki "rendes"-ként definiálja magát, és a rossz tulajdonságait nem ismeri, vagy csupa jó illetve semleges tulajdonságot sorol fel rosszként, az a legrosszabb fajta.

2017. aug. 8. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:

#2es. Ha gondolod én egyedül élek ;D

31/f

2017. aug. 8. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

Ne keress ellenmagyarázatot hülyeségekre. Semmiféle összefüggések nincsnek. Az stílusból fakad, amit itt akartok mondani, nem jófiúságból.

Ne essen rosszul tudáshiányos emberek véleménye, hisz elég messze van valóságtól.

Sose szabad cikinek érezbi magad, csak vágyni legjobbat s tenni fejlődésért. Sok sikert mindenhez, barátom.

2017. aug. 8. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen "jófiú", ha cigizne, nem is lennék vele. A szemüvegét pedig szsxepilnek tartom :)

Szerintem ne vedd a lelkedre, lehet, hogy nem rosszból mondta, csak átgondolatlanul, vagy szimplán felszínes a lány, akkor meg végképp felesleges a véleményére adni

22/L

2017. aug. 8. 11:52
 8/8 Mojjo ***** válasza:
24 évesen egy ilyen beszóláson rágódsz? Nemár... Komoly gondjaid lehetnek az önbizalmaddal, önértékeléssel. Erre kéne rágyúrni. Ilyesmit egy kiegyensúlyozott ember fel sem vesz.
2017. aug. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!