Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nekem tényleg ennyire szerencsésnek kéne ereznem magamat?
Írtam már ki egyszer hasonló kérdést de azóta sokan gyanúsítottak meg hogy hazudok. Az van hogy nokent tobbszor is el tudok menni es van huvelyi orgazmusom. Az is akar tobbszor is. De leszoltak erte hogyvhazudok...pedig nem...es hiaba mondtam hogy eloszor nekem sem volt...sok kommunikáció, próbálkozás a parommal hogy sikeruljon...es nokent nekem fantasztikus erzes a szex..minden helyzetben es imadom..es annyira érzékeny vagyok belul hogy ujjazastol is el tudok menni..meg ha kinyal...szoval gyakorlatilag mindenhogy..
Most akkor tenyleg ennyire szerencses lennek? Vagy azert osszefuggesben van a parom merete a sok kommunikacio es hogy teljesen megbizom benne? (Volt olyan partnerem akivel egyaltalan nem mentem el)
Szerintem tök normális vagy!
Inkább azokkal van a gond akik itt kérdezik meg, hogy miért nem élvezik a szexet a párjukkal, ahelyett, hogy azt az illetővel beszélnék meg.
Teljesen normális.
Mint ahogy az is aki egy orgazmus után nem bírja elviselni ha hozzáérnek;vagy akinek csak hüvelyi, vagy csak csiklód orgazmusa van...
örülj, párom is el tud így menni, akár 3-4 elsülés is van fél órán belül, ujjazás, nyalás, d*gás, mindentől sült már el, és a legjobban akkor megy el a legtöbbet, ha ez váltakozik, mindenhol kap ingert.
Viszont abban igazad van, hogy nem megy elsőre, sok gyakorlás és tested megismerése kell, hogy így el tudj menni.
Szerintem minden nő képes lenne az orgazmusra, de akiknek nehezen megy biztos kellene néhány év gyakorlat.
Én is ilyen vagyok. És nyugi, normálisak vagyunk.:)
Én ott látom a gondot, akik egyszerűen nem ismerik a saját testüket (és nem is akarják megismerni) és nem képesek a párjukkal kommunikálni. Na, nekik nincs orgazmusuk. Pedig lehetne.
Mi nyilván ismerjük a saját testünket, felfedeztük, gyakoroltunk és úgy vágtunk bele a nemi életbe. Meg tudjuk beszélni a párunkkal, hogy mi hogy jó nekünk, mi esik jól és élvezzük az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!