Ha besoroznának titeket egy hadseregbe, milyen poszton szolgálnátok a legszívesebben?
Ilyenek, mint: pilóta, matróz, utász, szanitéc stb.
Lányok is leírhatják, annak ellenére, hog ők kisebb eséllyel lesznek mondjuk tanksofőrök.
Voltam sorkatona pápán ahol reptér volt. Rajparancsnok voltam. Vagyis kialakult az ami lennék továbbra is. Repülősöknél valami magasabb és olyan beosztásban aki nem csinál semmit hanem csináltat. Azért repülősöknél mert ők bizonyultak a legintelligensebbeknek. És azért valami magas beosztásban mert ellenkező esetben mindenki önkéntes parancsnokomnak képzelné magát, valahogy így:
vagy így:
És a gyakorlatban az bizonyult mindenki számára előnyösnek ha én vagyok az "úr", mivel a felsőfokú végzettségű agyammal eljutottam odáig hogy sosem szívattam senkit. Míg ha mások vállára került túl magas rendfokozat akkor a hülyéből méghülyébb lett és például fogkefével súroltatott WC-t. Vagyis a ló és a kocsis helyét nem célszerű felcserélni. Bocs amiért a katonaságnál szokásos humoros és laza nyelvet használtam.
Tankvezető.
Könnyen beférnék a kb. 160 centimmel. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!